Xelvin Mechanical engineering is een specialisatie binnen Xelvin waarin we projecten uitvoeren voor een grote diversiteit van klanten in verschillende technische branches. Dit doen we voor zowel OEM-, system supply- als MKB. 

De projecten die we uitvoeren zijn op locatie van onze klantenen hebben te maken met de ontwikkeling van mechanische en/of mechatronische(deel) modules van machines. 

Onze engineers worden opgeleid in een zeer diversopleidingsprogramma, dit doen we om de kennis op een zeer hoog niveau tehouden. Hierdoor kunnen onze medewerkers zich binnen Xelvin blijven ontwikkelenen onze klanten krijgen de beste kennisdragers om het project te laten slagen! 

Snel vacatures zoeken

Mechanical Engineering, jouw keuze.

Elke dag fluitend naar het werk gaan om daar met een goed gevoel en veel enthousiasme verschillende opdrachten uit te voeren, dat is het doel van Xelvin.

“De flexibele cultuur van Xelvin zorgt ervoor dat we onze zeilen constant kunnen bijstellen om steeds veranderende doelen te behalen.”

“Wij creëren onbegrensde mogelijkheden door ambitieuze mensen en organisaties te voorzien van de instrumenten en de durf om oprechte eigen keuzes te maken.”

“Een open organisatie waarin oprecht geïnteresseerde mensen werken.”

“Wanneer je namelijk de juiste mensen in de juiste context voldoende vrijheid geeft, staan er onvoorstelbaar mooie dingen te gebeuren.”

“Onze houding is no-nonsense; we willen het onmogelijke mogelijk maken en we geloven dat onze werkwijze ervoor zorgt dat iedereen zijn idealen kan realiseren.”

Neem contact op »