Gerco Sweers, Managing Consultant


Foto Gerco

“De combinatie van werken met mensen, de techniek en de commerciële aspecten zijn voor mij de perfecte combinatie!”

Managing Consultant, Xelvin Hoogeveen


Ik ben Gerco Sweers, woon in Meppel en ik werk bij Xelvin Hoogeveen als Managing Consultant. In mijn vrije tijd besteed ik graag zoveel mogelijk tijd aan mijn gezin, daarnaast ga ik vaak sporten, en onderneem ik veel activiteiten met mijn vrienden.

In 2010 heb in de studie Human Resource Management afgerond aan het Windesheim te Zwolle. Na mijn studie ben ik al snel aan het werk gegaan in de technische arbeidsbemiddeling. Ik haal voldoening uit het maken van de juiste match, waarbij je niet alleen een tevreden kandidaat hebt, maar ook een tevreden opdrachtgever. Met mijn kennis en ervaring in de technische arbeidsbemiddeling kan ik binnen Xelvin de juiste verdiepingsslag maken.

Sinds maart 2015 ben ik bij Xelvin in Hoogeveen komen werken om het team te versterken. De organisatie ( jong en dynamisch) en de cultuur (ambitieus en persoonlijk) binnen Xelvin spraken mij zo aan, dat dit voor mij een logische stap was in mijn loopbaan. Xelvin gelooft in een persoonlijke touch, in elkaar kennen en dit is precies wat ik zocht.

Vanuit Hoogeveen richt ik mij op het detacheren van technici van MTS niveau 4 en hoger in het gebied tussen Meppel en Emmen. Zoekt u een mooie uitdaging, of de werknemer die uw organisatie nodig heeft, dan kunt u mij gerust bellen of mailen voor een vrijblijvende kennismaking.

« Naar het overzicht van teamleden