John Hutten, Regio Directeur Noord


John nieuw december 2014

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder!”

Regio Directeur Noord, Xelvin Drachten, Xelvin Groningen, Xelvin Hoogeveen, Xelvin Zwolle


Mijn naam is John Hutten en ik werk sinds augustus 2009 bij Xelvin.

Ik ben begonnen als Managing Consultant, een aantal jaren laten doorgegroeid naar de functie Operationeel Manager van de vestiging Hoogeveen & Zwolle en sinds 1 april 2016 Regio Directeur van Xelvin Noord.

Xelvin is een erg mooie organisatie, dit komt hoofdzakelijk doordat mensen binnen Xelvin een hoog verantwoordelijkheid gevoel hebben en daarom veel vrijheid krijgen in hun werk in de breedste zin van het woord.

Binnen Xelvin vinden wij samenwerken en elkaar blijven motiveren en inspireren erg belangrijk. Het resultaat is dan ook dat wij steeds onze persoonlijke en gezamenlijke gemaakte doelen en ambities verwezenlijken.

Verder vergeten we ook zeker niet om successen met elkaar te vieren!

Dit alles zorgt ervoor dat er een geweldige cultuur is! Wie wil hier nou geen deel van uit maken?

Zelf zit ik al jaren met veel plezier in de technische arbeidsbemiddeling op MBO+/HBO & WO niveau. Door de jaren heen heb ik dan ook een groot netwerk opgebouwd in Noord/Oost Nederland bij veel toonaangevende bedrijven. Denk hierbij aan productiebedrijven, ingenieursbureaus, industriële dienstverleners, machinefabrieken en installatiebedrijven.

Ik mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld, in de sportschool of gewoon lekker op de bank waar ik graag een serie kijk. Het ondernemen van leuke dingen doe ik graag, vooral met mijn vriendin Sabine en met mijn vrienden.

« Naar het overzicht van teamleden