Manuel Teunissen, Operational Manager


Manuel Teunissen

“Vanuit mijn eigen technische achtergrond en internationale werkervaring, en mijn interesse in mensen en techniek, werk ik met veel enthousiasme en voldoening bij Xelvin.”

Operational Manager, Xelvin Eindhoven


Hallo,

Ik ben Manuel Teunissen en ben in 2012 als Managing Consultant bij Xelvin Reseach&Development gestart. Door een groeiende behoefte aan Software Engineers bij onze opdrachtgevers heb ik in juli 2014 de nieuwe Xelvin specialisme Software Development opgericht. Van daaruit werven we de beste Software engineers, nationaal en internationaal, veelal met een MSc of PhD achtergrond voor uitdagende functies bij toonaangevende technische bedrijven in Nederland. Vanuit mijn eigen technische achtergrond en internationale werkervaring, en mijn interesse in mensen en techniek, werk ik met veel enthousiasme en voldoening bij Xelvin.

Zoals je ziet zit ik in mijn vrije tijd graag op de wielrenfiets, voor een rondje door het mooie Brabantse landschap, de Limburgse heuvels en soms ook de hoge toppen in de alpen. Verder geniet ik veel van samen zijn met mijn vriendin en kinderen in ons jaren-30 huis of in de stad, al dan niet met een lekker hapje en drankje!

« Naar het overzicht van teamleden