Meerwaarde door hoog opgeleide en ondernemende R&D-professionals

 

De technici die worden gedetacheerd door de afdeling Research & Development van Xelvin werken veelal voor de afdelingen Engineering en R&D van onze vele nationale en internationale klanten die behoefte hebben aan hoog opgeleide professionals die hen helpen hun uiteenlopende en vaak bedrijfskritische projecten tot een geslaagd einde te brengen.

De medewerkers van Xelvin zijn actief betrokken bij innovatieve projecten op een hightech vakgebied. Zij dragen hun vaardigheden en kennis bij op allerlei gebieden zoals elektronica, nanotechnologie, productontwikkeling en software, en in allerlei branches zoals automotive, hightech, scheepsbouw en offshore-ontwikkeling.

Omdat Xelvin Research & Development de behoeften begrijpt van zowel onze klanten als van de Nederlandse en internationale markten waarvoor zij werken, kunnen wij de juiste internationale en nationale specialisten aanbieden die direct aan de slag kunnen. De flexibele relaties die wij met onze klanten aangaan, ondersteunen de bedrijfsstrategieën waarmee zij de uitdagingen van de vaak lastige economische trends van dit moment het hoofd bieden.

Xelvin Research & Development beschikt zowel over een grote groep technici in vaste dienst als een gevestigd netwerk van internationale recruiters die op basis van het door de klant geschetste profiel de juiste kandidaten selecteren. Vervolgens voeren onze technisch geschoolde managing consultants de eerste gesprekken met deze kandidaten. Zo kan Xelvin altijd de juiste persoon leveren, met de juiste kwalificaties en persoonlijkheid, afgestemd op de verwachtingen van onze klanten.

Onze medewerkers worden doorlopend getraind en geschoold om ze in staat te stellen onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarvoor krijgen onze professionals een jaarlijks budget dat zij mogen besteden aan trainingen en cursussen waarmee ze hun technische kennis en vaardigheden, maar ook hun soft skills, verder kunnen ontwikkelen.

Achtergronden:

  • Electrical engineering
  • ICT
  • Mechatronica
  • Fysica
  • Scheikunde
  • Machinebouw
  • Wiskunde

Arjan de Vries nieuw lid RvC Xelvin

Per 1 januari 2018 is Arjan de Vries toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Xelvin. Dennis Wissink, Algemeen Directeur van Xelvin, is blij met deze aanstelling. “Arjan heeft een grote staat van dienst in de detacheringsbranche. Zijn...

8 dagen geleden - via deze website

Grijp deze kans!

Draag jij graag een steentje bij aan het geluk van mensen in hun werk?

13 dagen geleden - via deze website

Investeren in talenten

Binnen Xelvin kom je terecht in een organisatie waarbinnen jouw persoonlijke groei is gegarandeerd. Wij geloven dat Xelvin de plek is waar je je persoonlijke en professionele idealen kan verwezenlijken. Dat komt niet alleen omdat wij als organisatie...

ongeveer 1 maand geleden - via deze website
Snel vacatures zoeken

Research & Development, jouw keuze.

Elke dag fluitend naar het werk gaan om daar met een goed gevoel en veel enthousiasme verschillende opdrachten uit te voeren, dat is het doel van Xelvin.

“De flexibele cultuur van Xelvin zorgt ervoor dat we onze zeilen constant kunnen bijstellen om steeds veranderende doelen te behalen.”

“Wij creëren onbegrensde mogelijkheden door ambitieuze mensen en organisaties te voorzien van de instrumenten en de durf om oprechte eigen keuzes te maken.”

“Een open organisatie waarin oprecht geïnteresseerde mensen werken.”

“Wanneer je namelijk de juiste mensen in de juiste context voldoende vrijheid geeft, staan er onvoorstelbaar mooie dingen te gebeuren.”

“Onze houding is no-nonsense; we willen het onmogelijke mogelijk maken en we geloven dat onze werkwijze ervoor zorgt dat iedereen zijn idealen kan realiseren.”

Neem contact op »