Xelvin Technical Services is een specialisatie binnen Xelvin waarin we projecten uitvoeren voor een grote diversiteit van klanten in verschillende technische branches.

Xelvin Technical Services kenmerkt zich door de ervaren onderhoud-, service- en assemblage- monteurs die in dienst zijn bij Xelvin en die worden ingezet op diverse projecten bij van onze opdrachtgevers. 

Onze meerwaarde zit in de flexibiliteit waarmee onze monteurs worden ingezet. Of het nu gaat om een project van een maand of een jaar, Xelvin Technical Services zal een geschikte monteur beschikbaar maken om het project uit te voeren.

Snel vacatures zoeken

Technical Services, jouw keuze.

Elke dag fluitend naar het werk gaan om daar met een goed gevoel en veel enthousiasme verschillende opdrachten uit te voeren, dat is het doel van Xelvin.

“De flexibele cultuur van Xelvin zorgt ervoor dat we onze zeilen constant kunnen bijstellen om steeds veranderende doelen te behalen.”

“Wij creëren onbegrensde mogelijkheden door ambitieuze mensen en organisaties te voorzien van de instrumenten en de durf om oprechte eigen keuzes te maken.”

“Een open organisatie waarin oprecht geïnteresseerde mensen werken.”

“Wanneer je namelijk de juiste mensen in de juiste context voldoende vrijheid geeft, staan er onvoorstelbaar mooie dingen te gebeuren.”

“Onze houding is no-nonsense; we willen het onmogelijke mogelijk maken en we geloven dat onze werkwijze ervoor zorgt dat iedereen zijn idealen kan realiseren.”

Neem contact op »