Bram Mulder – Emmtech Services

Bram is een Xelvin medewerker van het eerste uur. In 2006 was hij de tweede medewerker die Xelvin heeft bemiddeld. Sinds die tijd is er veel veranderd. Bram kijkt met veel genoegen terug op die eerste jaren. “Xelvin is enorm gegroeid, maar het contact en de service zijn altijd hetzelfde gebleven. Ik heb nog regelmatig contact met Vincent van Wieren en Ruud Pesch, de oprichters van Xelvin. Maar ook met John Hutten, mijn huidige contactpersoon, heb ik een goede relatie. Hij komt regelmatig eens een bakkie doen.”

Bram is al vanaf 1973 actief in de elektrotechniek. Vanuit de MTS is hij aan de slag gegaan als elektromonteur. In de jaren heeft hij zich verder ontwikkeld. Nu is hij alweer 6 jaar werkzaam via Xelvin als inspecteur elektrotechniek. En dit bevalt hem nog steeds goed: “De belangrijkste uitdaging in mijn werk is dat collega’s veilig en verantwoord hun werk kunnen doen. Het is een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid. Was ik in het begin alleen verantwoordelijk voor de inspecties, inmiddels is daar ook werkvoorbereiding, calculeren en het opvragen van offertes bijgekomen. De dagen vliegen voorbij.”

Het feit dat Bram gedetacheerd is ziet hij alleen maar als een voordeel. “Doordat ik gedetacheerd ben kan ik objectief kijken naar de installaties. Wat dat betreft ben ik onafhankelijk. Verder heeft de marktkennis van Xelvin mij geholpen om binnen een week een nieuwe baan te vinden. Ik had zelf niet geweten waar ik had moeten beginnen.”

Aan de beginperiode denkt Bram met een grote glimlach terug. “Vincent belde met een klus voor 3 maanden. Dat is inmiddels ruim 6 jaar geleden en ik zit er nog steeds!” Bram’s advies is dan ook duidelijk: “Doe vooral je best, dan maak je jezelf vanzelf onmisbaar.”

Deel dit artikel