Kennis delen op het Business & Science Park Wageningen

Gevestigd zijn op een science park kent zo zijn voordelen: er vindt veel kruisbestuiving plaats en er is altijd iemand in de buurt om een potje tafeltennis mee te spelen. Onlangs werden wij gevraagd om een vergadering in ons gebouw te faciliteren, mét verzorging van lunch. Daar zeiden wij natuurlijk geen nee tegen! Consultant Ronald nam het woord en informeerde de aanwezigen vol enthousiasme over de dienstverlening van Xelvin Food. 

Afgelopen donderdag 24 mei j.l. mochten wij Xelvin Food presenteren op de partnerbijeenkomst voor bedrijven gevestigd op het “Business & Science Park Wageningen” (BSPW). Sinds begin dit jaar is Xelvin Food hier gevestigd. Het BSPW is gelieerd aan Wageningen University.

Onder het nuttigen van de lunch gaf onze consultant Ronald een presentatie. Als detacheerder voor productspecialisten voor het controleren en waarborgen van kwaliteit en als ontwikkelaar van concepten binnen de voedingsmiddelenindustrieën is Xelvin Food een waardevolle partner in het BSPW. De presentatie werd enthousiast aangehoord en er kwamen interessante discussies op gang.

In het BSPW bevinden zich diverse start-ups en spin-offs van Wageningen University, maar ook grotere organisaties als Keygene NV, Food Valley, Noldus, LTO, het Nederlands Bakkerij Centrum en diverse voor ons interessante laboratoria. Momenteel zijn er plannen in ontwikkeling om het park nog aantrekkelijker te maken en een extra horeca faciliteit te realiseren. Als Xelvin Food dragen we hier graag ons steentje aan bij!

Voor ons een zeer geslaagde middag om op deze manier Xelvin Food in de schijnwerpers te zetten!

Deel dit artikel