Van Xelvin naar dienstverband bij Unica

Van een detacheringsperiode bij Xelvin Installatietechniek naar een aanstelling bij Unica: Vincent zit helemaal op zijn plek. Als servicecoördinator houdt hij zich bezig met de werkvoorbereiding van technische beheer (contractueel onderhoud) werkzaamheden voor alle 15 Unica vestigingen. Wij vroegen Vincent naar zijn ervaringen!

Binnen twee maanden aan de slag

“Ik ken Michiel al langere tijd”, vertelt Vincent. “Na een gesprek in 2014 zijn we elkaar uit het oog verloren totdat we elkaar in 2017 bij toeval tegenkwamen bij Xelvin in Hoogeveen.” Als servicecoördinator voor zijn toenmalige werkgever moest hij toevallig in het pand zijn. Vincent en Michiel raken in gesprek en al snel gaan er ballen rollen.

“Binnen twee maanden kon ik aan de slag bij Unica en was alles rond!” vervolgt Vincent. Consultant Michiel regelde drie gesprekken voor Vincent en al snel blijkt de match met Unica de juiste. “Omdat ik al eerder voor Unica gewerkt heb, voelde het direct vertrouwd.”

Nieuwe ingangen dankzij Xelvin Installatietechniek

Vincent solliciteerde zelf ook rechtstreeks bij organisaties. “Al snel merkte ik dat Michiel van Xelvin Installatietechniek toch andere ingangen en aanknopingspunten had. Doordat we regelmatig contact hadden wist hij goed wie ik was en waar ik naar op zoek was.”, vertelt Vincent. “Doordat de relatie tussen hen en bedrijven al goed is word je als kandidaat direct serieus genomen. Je merkt dat er vertrouwen is en dat werkt door in de medewerkers. Voor mij resulteerde dat in dat ik in dienst kon gaan.” Naast Vincent werken er nog vier medewerkers van Xelvin Installatietechniek op het kantoor.

In dienst bij Unica

Na een jaar gedetacheerd te zijn bij Unica trad Vincent afgelopen februari bij Unica in dienst. “Er wordt hier geen onderscheid gemaakt tussen eigen personeel en gedetacheerden dus de overgang ging heel gemakkelijk”, vervolgt Vincent. Met Xelvin Installatietechniek heeft hij nog steeds contact. “Michiel komt hier regelmatig over de vloer en ik kan hem altijd benaderen voor vragen. Het is fijn om te werken bij een bedrijf dat een serieuze toekomstvisie heeft en investeert in personeel. Ik zit op een mooie plek en er zijn binnen de organisatie liggen er volop kansen voor de toekomst!”  Wil jij net als Vincent aan de slag in de installatietechniek? Wij helpen jou graag verder! Stuur ons jouw CV of neem contact met ons op. 

Deel dit artikel