Kerstborrel Xelvin: ‘Mooi om elkaar ook buiten het werk te ontmoeten!’

De laatste week voor de kerstvakantie is traditiegetrouw voor veel organisaties het moment voor een kerstborrel. Zo ook voor Xelvin! Op diverse Xelvin kantoren wordt een gezellig samenzijn georganiseerd. Afgelopen woensdag bijvoorbeeld. Toen ontmoetten interne en gedetacheerde collega’s van Xelvin Noord en Xelvin Installatietechniek elkaar bij Van der Valk in Assen. Heerlijk eten, lekker bijkletsen en zo op een gezellige manier het jaar afsluiten! Freek, Marko en Michiel vertellen er meer over:

Freek Zeeman – Gedetacheerd als Service Coördinator bij Unica 

Sinds februari 2019 werkt Freek Zeeman via Xelvin als service coördinator bij Unica. Inmiddels heeft Freek intern gesolliciteerd en binnenkort gaat hij in vaste dienst bij Unica, als werkvoorbereider in zijn woonplaats Emmen. ‘De procedure ging heel snel in februari. Ik was erg blij met mijn nieuwe baan en het bevalt me nog steeds heel goed bij Unica. Vanaf volgend jaar ga ik nog wat meer de techniek in en daar ben ik ook blij mee. 

Het is leuk om mijn Xelvin collega’s tijdens een feestje te ontmoeten en elkaar een beetje te leren kennen. Ik heb heerlijk gegeten en lekker gekletst, een hele gezellige avond! Bij Xelvin is alles netjes geregeld en de consultants zijn altijd beschikbaar als je iets wilt vragen. Ik had een cursus nodig en ook dat kon direct geregeld worden, erg prettig. Over Xelvin als werkgever ben ik absoluut tevreden.’

Marko Bentum – Gedetacheerd als Mechanica Engineer bij SRI

Voor een van de aanwezigen tijdens de kerstborrel was de avond nog net iets specialer. Hij werkt namelijk al 10 jaar voor Xelvin! Een mooie gelegenheid om Marko Bentum even in het zonnetje te zetten. 

Marko: ‘Tien jaar geleden ging ik op zoek naar een nieuwe baan. De markt was toen vrij lastig en dan is het erg fijn als een bureau je helpt bij je zoektocht. Xelvin heeft een leuke baan voor mij gevonden en na die eerste opdracht volgde er steeds een andere leuke andere baan. Zo ben ik inmiddels tien jaar lang voor ze aan de slag! Ik heb voor vijf verschillende opdrachtgevers gewerkt en het bevalt me nog steeds erg goed. Op dit moment werk ik al ruim twee jaar als engineer/werkvoorbereider bij SRI in Veenwouden. Xelvin is een prettige werkgever. Als er iets is kan ik heel makkelijk contact leggen en krijg ik altijd snel reactie. Ik kan er alleen maar positieve dingen over zeggen! Anders was ik natuurlijk ook niet zo lang gebleven!

Inmiddels heb ik heel wat activiteiten van Xelvin bijgewoond. Er is een vast groepje medewerkers die al wat langer voor Xelvin werken en die ik inmiddels goed ken. Het is leuk om elkaar zo buiten het werk te ontmoeten.’

Michiel Grouve – Xelvin Installatietechniek

“We vinden het belangrijk om elkaar als collega’s ook in een andere setting dan tijdens het werk te ontmoeten. Deze keer hebben we bij Van der Valk genoten van een heerlijk buffet. Met zo’n 80-100 mensen zitten we dan lekker te eten en te kletsen. Het is voor Xelvin ook een moment om onze waardering te uiten richting onze gedetacheerden. We zijn blij dat ze bij ons werken. Het lijkt soms alsof we kandidaten alleen bemiddelen naar een nieuwe baan, maar ze blijven een behoorlijke tijd bij ons in dienst. Sommigen, zoals Marko, zelfs 10 jaar! 

Het is heel erg leuk om op zo’n avond en ook tijdens de andere activiteiten die we organiseren even één team te zijn. Je ziet iedereen en hoort even hoe het gaat. De avond vloog voorbij!’

Deel dit artikel