Arjan de Vries nieuwe CEO Xelvin Group

De Xelvin Group heeft per 6 januari een nieuwe CEO: Arjan de Vries. Na twee jaar betrokken te zijn geweest als commissaris, is De Vries per 6 januari 2020 aangetreden als nieuwe CEO. Hij neemt de functie over van Dennis Wissink die het bedrijf de afgelopen acht jaar heeft geleid.

Dennis Wissink: “De afgelopen jaren hebben we mooie stappen gezet en ik ben heel trots op wat we als bedrijf hebben bereikt. Nu is voor mij het moment gekomen om nieuwe ondernemende uitdagingen aan te gaan. Ik zie in Arjan de ideale opvolger. Arjan heeft een schat aan ervaring en kennis van de markt. Ook op het gebied van online marketing zal hij zeker van toegevoegde waarde zijn.”

De Vries: “Xelvin is een gevestigde naam binnen de technische detachering waarbij lokaal ondernemerschap na dertien jaar nog steeds centraal staat. Ik kijk er enorm naar uit om het bedrijf tijdens de volgende fase van groei te mogen leiden.”

Met de aanstelling van De Vries ontstaat er een plek in de Raad van Commissarissen die de komende periode ingevuld wordt door Vincent van Wieren, de oprichter van Xelvin.

Deel dit artikel