Terug
  • Nieuws
  • 17 april 2020

Chocolade en een vast contract in je brievenbus

Vorige week leverde manager Hielke van Xelvin Installatietechniek een vast contract af bij recruiter Daniëlle. “Even samen proosten hoort er dan bij! Allemaal vanaf onze eigen plek, maar toch gezellig en goed om deze mijlpaal te vieren.”

Heel toevallig een teamborrel in de agenda. Vervolgens de vraag naar mijn brievenbus wilde lopen. Daar lag een kaartje, chocolade en mijn vaste contract! “
Daniëlle Schipper
Daniëlle Schipper
Recruitment Consultant bij Xelvin Installatietechniek

Kaartje, chocolade, contract

Daniëlle: “Met alle Corona perikelen had ik niet gedacht dat ik mijn doelstellingen zou halen. Maar het is gelukt! Vervolgens ‘toevallig’ een teamborrel in de agenda. Er werden wat mededelingen gedaan en daarna vroeg Hielke of ik even naar mijn brievenbus wilde lopen. Daar lag een kaartje, chocola en een enveloppe met mijn vaste contract! Heel leuk. Het is fijn om op deze manier toch samen te zijn als team.”

Uitproberen

“Ik ben nu ruim een half jaar aan de slag voor Xelvin en het bevalt me erg goed. Deze recruitment functie is een nieuwe rol en dat was in het begin even wennen. Het is aftasten, uitproberen en kijken hoe je de functie gaat inrichten. Je moet met elkaar uitvinden wat het beste werkt. Gelukkig ging dat soepel en hebben we inmiddels alles op de rit.”

Eigenaardigheden

“Het contact met technici vind ik het leukste aan dit werk. Er zijn zoveel verschillende soorten mensen die ik mag ontmoeten, daar kan ik oprecht van genieten. Het is mooi om vervolgens te ontdekken wat ze drijft in hun werk en welke kant ze op willen. Iedereen heeft zijn eigenaardigheden en dat is ontzettend interessant. Het feit dat ik op pad ga voor mijn werk bevalt me ook erg goed, hoewel dat op dit moment helaas even niet kan. In deze rol werk ik veel samen met mijn collega’s en de dynamiek binnen ons team is gelukkig ontzettend goed. Ik heb een functie gevonden die bij me past en waar ik de komende jaren nog veel in wil gaan leren!”

Hielke, Manager Xelvin Installatietechniek Groningen:

Daniëlle als recruiter. Een nieuwe functie binnen ons team, maar ze heeft in korte tijd haar weg weten te vinden. Daniëlle is een frisse, sprankelende persoonlijkheid en staat middenin het team. Die centrale rol past bij haar en ik denk dat ze daarom zo succesvol is.

Het kost ontzettend veel tijd om de juiste mensen te vinden en daarin ondersteunt ze ons geweldig. Het gaat niet alleen om de functietitel, maar je moet ook de kleine details naar boven halen die relevant zijn voor de vraag die er ligt bij onze klanten. Daniëlle is creatief, zowel in haar privé leven als in haar werk. Ze straalt energie uit en dat waarderen we! Daniëlle wil resultaat behalen en is gedreven, dat is belangrijk in dit werk. Omdat ze een leuke persoonlijkheid is en interesse heeft in mensen bouwt ze makkelijk een band op met kandidaten. We zijn blij met haar energieke en creatieve invulling van deze rol en haar waardevolle bijdrage aan ons team!”

Ben jij benieuwd naar de openstaande vacatures van Daniëlle? Neem contact op: