Terug
  • Blog
  • 24 augustus 2020

The Blue Monday Blogs #vakantie

De maandag. Voor sommigen een dag om bij te komen van het weekend. Een dag om weer in het ritme te komen van de werkweek die komen gaat. De één heeft er maar vijf minuten last van en grijpt de volle agenda direct aan om het vertier, de alcohol of de rust van het weekend weer achter zich te laten. Ook heb je de mensen die zich voelen alsof ze zich tijdens een militaire oefening naar het einde van de dag moeten tijgeren, op de buik door de modder terwijl er met scherp geschoten wordt en de kogels om de oren vliegen.

Persoonlijk heb ik er niet lang last van en staat deze maandag weer in het teken van een Blue Monday Blog! In deze wekelijkse bijdrage geef ik je een persoonlijk inkijkje in mijn leven en krijg je een beter beeld van het werk als Managing Consultant bij Xelvin.

Zit maandag niet bij de pakken neer. Hoofd omhoog en start met lezen!

Vakantie

Na twee leerzame en plezierige maanden bij Xelvin is het tijd voor vakantie. Even een weekje ertussenuit. Genieten van natuur, vrienden en sport. Onder het genot van een drankje zittend in de zon de gedachten in mijn hoofd op papier zetten.

Mooi de tijd voor wat zelfreflectie. Hoe positioneer ik mijzelf binnen het bedrijf? Hoe kan ik meer succes halen met dat wat ik doe? Waar kan ik ondersteuning gebruiken en bij wie moet ik daarvoor zijn? Zakelijk terugkijken, maar ook privé.

De twee maanden zijn voorbij gevlogen en er is ook veel gebeurd. Na de wereldreis woonden mijn vriendin en ik tijdelijk in Zuidlaren en inmiddels zijn we verhuisd naar het mooie Groningen. Ik heb mij aangemeld bij een voetbalclub in de buurt en heb de afgelopen maanden dus veel getraind met de nieuwe teamgenoten. Vanaf september start ik ook bij een zaalvoetbalteam, waarmee ik samen met vrienden het beste beentje voor zet op de vrijdagavond in Zuidlaren. Ik voetbal graag en met veel enthousiasme heb ik mij aangemeld voor beide clubs. Wel komt het erop neer dat ik straks 4 dagen in de week aan het voetballen ben. Nu op vakantie ga ik er toch over nadenken of dat allemaal wellicht te druk wordt in combinatie met een fulltime baan en een sociaal leven buiten werk en voetbal om. Meemaken is ervaren, dus ik ga ervoor en ga het zien!

Nu lekker genieten van het mooie weer. Ik kijk uit naar de afspraken die ik heb ingepland met klanten direct na mijn vakantie. Samen met de klant het personeelshuishouden bij langs om te kijken waar ik direct of op termijn kan meedenken en ondersteunen. Zo kan ik een mooie kans bieden aan de verschillende getalenteerde werkzoekenden die ik heb gesproken. Hieronder een korte lijst van de  technische toppers die ik in bemiddeling heb!

  • HBO Chemisch Technoloog
  • Junior AutoCAD en Inventor Tekenaar
  • Junior Engineer Werktuigbouwkunde
  • Ervaren Allround Monteur

Wil je in gesprek komen met deze kandidaten die per direct beschikbaar zijn? Neem dan contact met mij op!

Voor nu weer een fijne werkweek en..

Tot volgende week!