Xelvin Charity & Party Day 2024

Hét Xelvin-personeelsfeest. De dag van het jaar waar alle collega’s al wekenlang naar uitkijken. Vrijdag 31 mei was het weer zo ver en, geloof ons, het was weer een groot succes. Ben je benieuwd voor welke stichting wij aan de slag gingen? En hoe er tot in de laatste uurtjes is gedanst? Ga er dan lekker voor zitten en geniet mee.  

Om 09:30 uur gingen we van start. Collega’s vanuit het hele land verzamelden zich en de Zwitsalhal in Apeldoorn stroomde voller en voller. Met koffie en gebak in de hand werd er binnen een korte tijd met zoveel mogelijk collega’s bijgepraat “Lang niet gezien kerel, hoe gaat het daar in het Noorden? We moeten binnenkort echt even de padelbaan onveilig maken.” Dat is precies waar we bij Xelvin blij van worden. “Samen” is immers één van onze kernwaarden. Niet voor niets stonden wij deze dag dan ook gezamenlijk klaar voor Stichting Present. Een organisatie die vrijwilligerswerk organiseert bij verschillende doelgroepen die het hard nodig hebben. Na een korte presentatie van Marloes en Céline van de stichting, splitste de club zich op in kleinere groepen en sprong bij elkaar de auto in. Met piepende banden op naar de projecten.

Bij Paleis ’t Loo doken we samen met leerlingen van een internationale school in de geschiedenis van het buitenverblijf van de Oranjes. Wandelend door de koninklijke stallen, chique kamers en indrukwekkende tuinen werden foto’s met de collega’s in de andere groepen uitgewisseld. “Wij zijn al klaar met het onderhoud hier, geen onkruid meer te bekennen.” Ondanks het zweet op het voorhoofd, toverde dit natuurlijk ook een grote glimlach op het gezicht van de collega’s die aan het zwoegen waren in verschillende achtertuinen in Apeldoorn.

En over glimlach gesproken: een oudere dame die gek is op pannenkoeken en deze na een geweldige ‘flip’ krijgt voorgeschoteld. Do we need to say more? Ook het fanatisme tijdens een potje voetbal op het AZC, het secure werk bij het sorteercentrum en de heerlijke lunches met bezoekers van de dagbesteding waren onbetaalbaar.

Met een meer dan voldaan gevoel vertrok iedereen naar het hotel. De summer chic outfits werden uit de koffers getrokken en na een laatste drankje in de lobby was het tijd om naar de volgende locatie te gaan: restaurant Valencia in Deventer. Bij aankomst stonden de bubbels al klaar. Time to party! Maar niet voordat er samen geproost werd op een geweldige dag én een succesvol jaar.

Gouden ballonnen vulden de ruimte, de tafels waren prachtig gedekt en er stond een photobooth klaar voor de leukste kiekjes. Als je het aan ons vraagt, dé ingrediënten voor een geslaagde avond. En over ingrediënten gesproken… Van burrata tot zalm en beef tataki: over het menu viel niet te klagen. Genietend van al het lekkers was er tijdens de dinner show aan entertainment geen gebrek. “Vloog daar nou een servet?” Dansers, zangeressen en muzikanten brachten de zaal tot leven en zorgden ervoor dat er tot in de late uurtjes werd doorgefeest.

“Weet iemand nog hoe laat we zijn thuisgekomen?”, “Ik wist niet dat jij zulke goede dansmoves had joh!” Onder het genot van een lekker ontbijtje werd er de volgende ochtend flink bijgepraat. Eén ding is zeker: we kunnen spreken van weer een geslaagd Xelvin-feest. Boordevol energie, teamwork en een hoop mooie herinneringen zijn wij klaar voor weer een succesvol jaar!

 

Deel dit artikel