” We onderscheiden ons echt van de rest.  Die ontwikkeling hebben we de afgelopen jaren doorgemaakt en dat is iets waar ik met veel trots op terugkijk.”

Onze medewerkers maken Xelvin. Ze streven naar de beste matches en daarvoor zetten zij graag een stapje extra. Benieuwd naar onze toppers achter de schermen? Maak kennis met… Zen!

Ambitieus, nuchter en een tikkeltje eigenwijs. Of zeg gerust knetter eigenwijs. Over wie we het hebben? Onze 27-jarige Zen Verheij. Geboren en getogen in Wehl, een dorp naast Doetinchem. Na het afronden van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management ontdekte hij al snel zijn liefde voor de commercie. Alleen bleek het verkopen van producten voor hem te eentonig. Wat doe je dan? Je duikt in de wereld van recruitment. “Ik ben letterlijk gaan kijken naar bedrijven in de buurt. Zodoende kwam ik bij Xelvin terecht,” vertelt Zen met een glimlach. “Een schot in de roos.”

Vriendenteam

Sinds september 2020 is Zen één van de gezichten van onze vestiging in Doetinchem. Een keuze waar hij tot op de dag van vandaag heel blij mee is. “Binnen Xelvin heerst een bepaalde sfeer van vrijheid en ondernemerschap. Je krijgt geen stapels werk voorgeschoteld, maar je zoekt je eigen werk op. Dat geeft je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je eigen business te runnen.” En als het gaat om ontwikkeling, heeft Zen zeker stappen gezet. In drie jaar tijd is hij doorgegroeid van Managing Consultant naar Operationeel Manager en leidt hij nu zijn team. Of beter gezegd: zijn vriendenteam. “Laatst zei een collega tegen mij dat hij soms nog liever op het werk is dan thuis. Klinkt misschien gek, maar die sfeer hebben we echt gecreëerd. Hard werken, maar ook hard genieten en plezier maken met elkaar.”

Geen dertien in een dozijn  

Zen steekt zijn trots voor de club niet onder stoelen of banken. Over de vraag naar zijn hoogtepunt de afgelopen drieënhalf jaar, hoeft hij dan ook niet lang na te denken. “De evolutie van een doorsnee detacheerder naar een exclusieve organisatie die unieke diensten, zoals International Recruitment, aanbiedt. We onderscheiden ons echt van de rest. Dat voel je meteen als je bij klanten aan tafel zit. Ze denken niet “oh, daar heb je weer zo’n bureau.” Die ontwikkeling hebben we de afgelopen jaren doorgemaakt en dat is iets waar ik met veel trots op terugkijk.”

Gewoon doen

‘The sky is the limit!’ Een uitspraak die op Zen zijn lijf geschreven is en goed past bij zijn werkethiek. “Ik denk dat daar ook wel mijn kracht licht. Niet ‘lullen’, maar poetsen. Soms niet al te veel nadenken, maar gewoon doen.” “Ik hoop dat we met de organisatie de aankomende jaren nog veel mooie stappen kunnen zetten. Maar vooral plezier blijven maken. Dat vind ik eigenlijk het allerbelangrijkste.”

Deel dit artikel