Filteren
Filters Reset filters
Verfijn je zoekopdracht
384 vacatures gevonden
Managing Consultant
Eindhoven
Technisch personeelstekort is zó 2023. Met jouw ondernemingsgeest zet jij problemen om in kansen. En met jouw creativiteit weet jij de juiste (inter)nationale technische profielen te vinden. Zo maak jij moeiteloos de perfecte match tussen jouw klant en kandidaat. Die kick die je voelt als beide partijen blij zijn met elkaar? Daar kun jij geen genoeg van krijgen!

Team Maintenance & Manufacturing is het best scorende team van Regio Zuid. Niet verrassend natuurlijk met het commerciële talent en de gedrevenheid van Guy, Jeroen, Remco en Stephanie. Kom jij dit ambitieuze team versterken als Managing Consultant?

Je krijgt een ‘360-graden rol’. Dus je werkt zowel klant- als kandidaatgericht. Dat betekent dat jij:
  • Klanten bezoekt om de organisatie en vacatures beter te begrijpen, want zo maak jij de juiste match. Niet alleen op de harde eisen, maar ook op de soft skills en normen en waarden.
  • Searcht naar (inter)nationale techneuten en spreekt hen uitvoerig om te ontdekken welke technische uitdaging zij zoeken.
  • Evaluatiegesprekken voert met jouw klanten en gedetacheerde Xelvin-medewerkers.
vanaf€2.750p/m
Field Service Engineer
Nederweert
Heb je ervaring in de techniek en staat service bij jou op nummer 1? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging als Field Service Engineer of wil jij graag de volgende stap maken naar Field Service Engineer? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Voor onze opdrachtgever, een pionier in de kaas verwerkende industrie, ben ik op zoek naar een Field Service Engineer. In deze functie ga jij met je werk bus op pad naar klanten en zorg jij dat de nieuwe machines in bedrijf worden gesteld. Verder los jij storingen of technische problemen op en voer jij (preventief) onderhoud uit aan de machines of productielijnen.

Je takenpakket bestaat uit:
  • Je bent verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen van machines of productielijnen.
  • Je lost storingen of technische problemen op bij de klant op locatie.
  • Je pleegt preventief onderhoud (zowel mechanisch als elektrisch) aan machines of productielijnen.
  • Je traint lokale monteurs en operators bij de klant op locatie.
  • Je rapporteert uitgevoerde werkzaamheden en wijziging- en verbetervoorstellen aan Manager Operations.
  • Je biedt ondersteuning aan de Helpdesk/ Spare parts afdeling.
  • Je inventariseert en adviseert inzake reserve-onderdelen voor onze klanten
  • Je fungeert als visitekaartje van het bedrijf bij de klant en adviseert hen over aanvullende aankopen of diensten

Wat bieden wij?
  • 1 Jarig contract via Xelvin, waarna je een contract krijgt aangeboden direct bij de opdrachtgever
  • Een salaris tussen €3000 en €4500 bruto per maand excl. toeslagen
  • Een persoonlijk budget tussen €1000 en €3000, om één van jouw bucketlist dromen te verwezenlijken
  • Een zelfstandige functie binnen een professionele en informele werkomgeving
  • Voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in jouw vak
vanaf€3.000p/m
Field Service Engineer
Nederweert
Jij bent het gezicht van bij de opdrachtgevers

Je auto is geladen, de planning is duidelijk en al vroeg in de ochtend rijd je de opgaande zon tegemoet naar die mooie plek waar jouw opdracht voor de dag ligt. Het klinkt als vakantie toch? Maar nee, voor jou is dit de dagelijks realiteit!

Zodra je bij start als Servicemonteur, word je natuurlijk niet meteen in het diepe. Eerst leer je de robotcellen te plaatsen en deze in te regelen bij de opdrachtgevers. Zodra je dit volledig zelfstandig kan en weet hoe je andere problemen kan oplossen, ga je in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zelfstandig:
  • Storingen oplossen;
  • Robotcellen in bedrijf stellen;
  • Geplande hard- en software updates uitvoeren;
  • En gebruikers trainen, zodat onze opdrachtgevers het meest optimale resultaat met hun robots behalen.

Dat betekent dat je dus veel onderweg bent met je eigen auto van de zaak. Je krijgt een tankpas, waarmee je ook in het buitenland mag tanken en de auto mag trouwens ook privé gebruikt worden. Daarnaast ontvang je een vergoeding voor eventuele overnachtingen, eten en drinken.

Je voelt al aan dat dit een erg zelfstandige functie is, waarbij het van belang is dat je zelf initiatief neemt en zorgt voor een goede communicatie naar je collega’s op de binnendienst en onze opdrachtgevers. Heb je materiaal nodig? Gaat de planning lukken? Zijn er spoedgevallen? Moet er iets geregeld worden? Zit er iets tegen? Jij vindt niets fijner dan onderweg te zijn, je kennis en kunde te mogen inzetten voor onze opdrachtgevers en ervoor te zorgen dat alles netjes wordt geregistreerd en georganiseerd. Ondanks dat je zelf veel onderweg bent, maak je deel uit van een bijzonder hecht team die jou ondersteund waar dat nodig is.

Omdat dit een iinovatief bedrijf is, wordt meedenken over wat er beter kan, erg op prijs gesteld. Ze vinden het belangrijk dat je meegroeit met de nieuwe technieken, oplossingen en doelstellingen, dus aan persoonlijke ontwikkeling is bij dit befrijf geen gebrek!

Wat kun je vanuit ons verwachten?
  • Een goed salaris! Afhankelijk van je leeftijd en werkervaring word je ingeschaald tussen € 2632,-en € 4675,-;
  • Auto van de zaak;
  • Telefoon & laptop;
  • Een leuk team, met een gezonde mix van jonge en oudere collega’s;
  • Veel zelfstandigheid;
  • Een fijne werksfeer en veel ruimte voor plezier!

Het is belangrijk om plezier te hebben
En ook dat hebben ze ook goed geregeld! Ze zorgen voor gratis vers fruit, lunchen samen in de gezellige kantine of zitten lekker buiten. Iedere week is er een gezellige vrijdagmiddagborrel en het hele jaar door worden leuke activiteiten georganiseerd. Ze beschikken over een inpandige fitnessruimte en je kunt meedoen met de wekelijkse training van een professionele trainer. Er zijn nette kleedruimte met douche. En de feestavonden zijn werkelijk waar legendarisch!
vanaf€2.500p/m
Technisch Schrijver Jachtbouw
Emmeloord
Als Technisch Schrijver Jachtbouw ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de technische systeembeschrijvingen van de te bouwen jachten. Het leuke van deze functie is dat je al vanaf de ontwerpfase tot en met het inbedrijfstellen betrokken bent bij het jacht. Vanuit je intensieve contacten met de engineers die de technische systemen ontwerpen leg je vast hoe de systemen werken en bediend moeten worden. Daardoor kom je in aanraking met verschillende technische vakgebieden en kan jij je daar verder in ontwikkelen. Je bent dus nauw betrokken bij alle innovatieve technische toepassingen aan boord van de jachten en ben je tijdens de bouw van het jacht regelmatig aan boord. Ook ben je verantwoordelijk voor het opleveren van de Operators Manual waarin de werking van en bediening van de systemen is opgenomen. De Operators Manual schrijf je voor de bemanning van het jacht.

Wat maakt de functie van Technisch Schrijver Jachtbouw zo bijzonder?
  • Je bent gedurende het hele traject vanaf sales t/m oplevering van een jacht betrokken bij een project;
  • Je ondersteunt veel verschillende interne opdrachtgevers en het werk is zeer gevarieerd;
  • Je bent onderdeel van een team dat werkt aan bijzondere producten, de superjachten zijn stuk voor stuk ‘custom built’.
vanaf€3.000p/m
Engineer Inventor
Emmeloord
Als Engineer Inventor houd jij je bezig met de engineering van onderdelen als de mast, tuigagesystemen en de giek voor superjachten, in dit geval een nieuw te bouwen zeiljacht.
Je voert je werkzaamheden uit binnen een team gedreven collega's waarmee je nauw samenwerkt. Daarnaast werk je actief samen met overige disciplines binnen de afdeling engineering, het projectteam en productie.
Het uitwerken/engineeren gebeurt met behulp van Inventor.
vanaf€3.250p/m
Senior Managing Consultant
Eindhoven
Technisch personeelstekort bij jouw klanten? Wat jou betreft verleden tijd! Jouw missie is het vinden van de perfecte match die niet alleen voldoet aan de eisen, maar deze zelfs overtreft. Je zoekt actief naar nieuw (inter-) nationaal technisch talent en bouwt aan duurzame relaties met zowel jouw klanten als kandidaten.

Als Managing Consultant voor team Engineering & Management werk je met klanten in de hightech machinebouw en de automatiseringsindustrie, variërend van het MKB tot grote multinationals. Je bemiddelt technici op hbo- en wo-niveau, zoals Project Managers en Mechanical, Software, Electrical, Maintenance en Field Service Engineers.

Met jouw ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling heb je laten zien dat je succesvol bent. Je bent een ware acquisitie-expert die niet bang is de telefoon te pakken en deuren te openen. Jij weet precies hoe je new business moet binnenhalen, maar ook hoe je deze als klant verder kunt ontwikkelen. En je bent altijd op zoek naar het beste talent, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Je gaat proactief te werk en denkt altijd een stap vooruit.

Maar wat jou écht drijft, is de kans om mee te bouwen aan de groei van Xelvin en het team Engineering & Management. Je bent een echte ondernemer die altijd op zoek is naar nieuwe kansen om te groeien en te ontwikkelen.

Als Senior Managing Consultant:
  • Heb je ervaring in de arbeidsbemiddeling en affiniteit met de technische sector.
  • Enthousiasmeer jij klanten en kandidaten en bindt je ze aan je. Zowel in het Nederlands als Engels.
  • Laat je jouw winnaarsmentaliteit extra zien tijdens een fanatiek potje tafeltennis.

Samen met je collega’s Marin, Fleur, Tim, Bram en Vivica strijd je voor de beste resultaten. En de successen vieren jullie graag tijdens de vrijdagmiddagborrel met je collega’s in Eindhoven.

Dit bieden wij:
  • Salaris tussen € 3.250,- en € 4.500, bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring en kennis.
  • Een jaarlijkse bonus op basis van jouw persoonlijke resultaten én die van het team.
  • Een leaseauto met internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik.
  • Dagelijks een uitgebreide gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.
  • Een uitgebreid onboardingsprogramma met zowel interne als externe trainingen in recruitment, sales, goed werkgeverschap en communicatie.
  • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s vinden wij belangrijk, dus krijg je bij ons 30 vakantiedagen.
  • Leuke en betrokken collega’s. Xelvin is een hechte club die niet alleen tijdens de werkuren samenkomt, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten.

Klinkt dit als jouw ideale uitdaging? Solliciteer nu en zet de volgende stap in je carrière als Senior Managing Consultant bij Xelvin! Neem voor vragen contact op met onze Corporate Recruiter, Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl of plan direct een kennismakingsafspraak in via: https://bit.ly/46XkNdR.
vanaf€3.250p/m
Jr. Engineer
Gorinchem
Wil jij deel uitmaken van een wereldwijd en toonaangevend team in de ontwerp- en bouwsector van onderwateruitlaten en watergekoelde uitlaatsystemen voor superjachten? Bij onze relatie krijg je de kans om jouw passie voor techniek tot uiting te brengen en te werken aan projecten van topklasse.
Gelegen in het hart van de Nederlandse superjachtindustrie, heeft onze relatie honderden projecten succesvol afgerond dankzij jarenlange ervaring. Het team streeft voortdurend naar innovatie en kwaliteit, en levert maatwerkoplossingen van de hoogste standaard voor hun klanten.

Als Junior Engineer ben je betrokken bij het ontwerpen van uitlaatsystemen voor de meest luxe privéjachten ter wereld. Na een gedegen inwerkperiode krijg je de kans om mee te werken aan alle aspecten van het ontwerpproces. Bovendien zul je regelmatig betrokken zijn bij proefvaarten, afname en inbedrijfstelling, zowel nationaal als internationaal.

Wat ga je doen?
  • Ontwerpen van uitlaatsystemen voor de megajachtsector
  • Afname van onderdelen
  • Uitvoeren van proefvaarten
  • Ondersteunen van de verkoopafdeling
  • Andere relevante werkzaamheden
vanaf€2.750p/m
Vacancy: R&D Design Engineer
Eindhoven
About Us:
Join the pioneering team in healthcare development BV, where we're revolutionizing cardiovascular therapy with regenerative implants. As a key player in the medical device industry, we're driven by innovation and backed by prestigious healthcare investors. Our mission? Empowering patients to regain natural cardiovascular function with our groundbreaking technology.

Who We're Seeking:
Are you ready to make a difference? We're searching for a dynamic Design Engineer to join our R&D team. As an integral part of our journey, you'll spearhead the design and development of next-gen bioresorbable vascular grafts, utilizing endogenous tissue restoration. If you're passionate about pushing boundaries and thrive in a collaborative environment, we want to hear from you.

What You'll Do:
Craft and refine custom test methods and tools for in-house manufacturing.
Drive the execution of medical device design controls, from material specifications to design verification activities.
Collaborate closely with cross-functional teams to ensure project objectives are met.
Lead the development and qualification of test methods and procedures.
Analyze data, generate documentation, and offer insights for enhancements.
Contribute to a culture of innovation by solving technical challenges and fostering creativity.
vanaf€3.250p/m
Lijnwerker
Zuid Nederland
Ben je klaar voor een carrièreswitch die je naar nieuwe hoogten zal brengen, letterlijk en figuurlijk?

Wij bieden een opwindende kans als Lijnwerker, zelfs als je geen ervaring hebt in het veld.
We zoeken mensen die bereid zijn om hard te werken en geen hoogtevrees hebben.

  • Onder leiding van een ervaren uitvoerder of voorman voer je montagewerkzaamheden uit aan hoogspanningslijnen, noodlijnen, schakelstations en andere constructies;
  • Je assembleert en monteert componenten met behulp van gereedschap. Dit kan zowel op de grond zijn als op grote hoogte met behulp van een hoogwerker of door zelf de mast te beklimmen;
  • Je zet constructies in elkaar aan de hand van technische tekeningen.

Geen kwalificaties nodig, leergierig en een bereidheid om te werken zijn voldoende. We bieden de training en ondersteuning die je nodig hebt om uit te blinken
vanaf€2.250p/m
Technicus EMRA Dagdienst
Moerdijk
Beschik jij naast een afgeronde MBO technische opleiding (niveau 4) ook over een ruime ervaring als zelfstandig en ben je op zoek naar een baan om deze kennis toe te passen?
Solliciteer dan nu voor de functie van Technicus EMRA dagdienst!

Waarom is deze functie passend voor jou?
Deze baan is speciaal voor jou, jij kan namelijk de verantwoording afdragen voor het preventief en correctief onderhoud. Daarnaast is het voor jou geen enkel probleem om zorg te dragen voor een goede planning en uitvoering van het onderhoud aan elektrische en PLC-gestuurde installaties. Te allen tijde houd jij hier rekening met de veiligheid en zorg je ervoor dat de beschikbaarheid van alle installaties te maximaliseren tegen optimale kosten.

Wat ga je nog meer doen in deze rol?
  • Jouw expertise word gevraagd bij het oplossen van complexe storingen, optimalisatie van het preventief onderhoud en van de werkprocessen binnen het onderhoud;
  • Je staat er voor open om ingezet te worden bij de voorbereiding en uitvoering van revisiewerkzaamheden;
  • Je kunt ook worden ingezet bij nieuwbouw- en modificatieprojecten, hier draai jij je hand niet voor om;
  • Daarnaast lever je ook een bijdrage aan diverse optimalisatieprojecten op technisch en organisatorisch gebied;
  • Je bent periodiek een volle week dag en nacht oproepbaar om urgente storingen op te lossen, storingsdienst.
vanaf€3.000p/m
Technisch werkvoorbereider
Warmenhuizen
Bij het aanbreken van de dag, terwijl monteurs en externe teams druk aan het werk zijn, ben jij bezig met vooruit kijken. Op wekelijkse basis, voer je overleg met collega's van de E&A afdeling om de technische projecten te bespreken die op de horizon staan.

Bovendien onderhoud je regelmatig communicatie met de teamleiders van de Technische Dienst. Hierbij draait het met name om het plannen van periodiek onderhoud. Jij vervult niet alleen de rol van degene die zorgt dat mensen, onderdelen en gereedschap beschikbaar zijn wanneer nodig, maar je stemt tevens de benodigde stilstand van productielijnen en soms zelfs complete fabrieksdelen af met de planning. Dit vergt een grondige voorbereiding en intensief overleg met diverse afdelingen.

Binnen deze functie fungeer je als het middelpunt van het geheel en onderhoud je nauw contact met diverse belanghebbenden. Dit omvat uiteraard jouw teamleden, maar ook collega's van diverse andere bedrijfsafdelingen. Bovendien worden veel werkzaamheden uitgevoerd door externe partijen, en jij zorgt ervoor dat zij exact op de hoogte zijn van de benodigde taken en timing. Met leveranciers regel je afspraken omtrent inkoop en levering van essentiële onderdelen en gereedschappen.

Tussen al deze activiteiten zorg jij er consequent voor dat planningen worden vastgelegd, veiligheidsvoorschriften worden opgesteld en nageleefd, en dat alle documentatie op de juiste plek wordt gedocumenteerd.

Lijken je dit leuke zaken om je mee bezig te houden tijdens je werk? Dan ontvang ik graag je gegevens en ga ik voor je aan de slag!
vanaf€2.750p/m
Monteur Storing en Onderhoud
Rotterdam
Ben jij toe om jouw technische vakkennis in te zetten en naar een hoger niveau te tillen?
Voor een mooi bedrijf in de levensmiddelenindustrie in hartje Rotterdam zijn wij op zoek naar meerdere monteurs in het storing en onderhoud E/WTB.

Wie zoeken we precies?
Een daadkrachtige, nauwkeurige monteur die passie heeft voor het vak en graag werkt aan de modernste apparaten. Iedere keer weer vind jij het een mooie uitdaging om een storing te voorkomen of deze op te lossen zodat de productie ten alle tijden door kan blijven gaan.

Wat ga je precies doen?
  • Je voert diverse werkzaamheden uit op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektrotechnisch gebied;
  • Voor jou is het geen enkel probleem om in ploegen een storingsdienst te lopen. (natuurlijk krijg je hier een mooie ploegentoeslag voor);
  • Naast preventief onderhoud voor je ook revisiewerkzaamheden uit.

Denk jij met jou technische vakkennis een mooie aansluiting te zijn voor dit bedrijf? En werk je graag mee om deze installaties naar een steeds hoger niveau te brengen? Dan ben jij de monteur storing en onderhoud die wij zoeken voor deze opdrachtgever in Rotterdam!
vanaf€2.750p/m
Werkvoorbereider
Rotterdam
Als werkvoorbereider houd je je voornamelijk bezig met preventief onderhoud, planningswerkzaamheden, werkvergunningen en daarbij houd je contact met zowel interne als externe partijen.

Het team bestaat uit fijne en betrokken collega’s die voor elkaar klaar staan. Je zal met verschillende afdelingen schakelen; storingsmonteurs, dagdienstmonteurs, werkvoorbereiders, magazijnbeheerders, maintenance engineer, besturingsspecialisten en de technische dienst.

Wie zoeken we precies?
Een daadkrachtig persoon die onderzoekend en communicatief sterk is. We zoeken iemand die bekend is in de techniek en die zich verder wilt ontwikkelen in de technische sector. Met de technische kennis die je al hebt ben je een aanvulling voor het huidige team.

Wat ga je precies doen?
  • Je houdt je bezig met het voorbereiden, plannen, bewaken en evalueren van alle onderhoud, en revisies;
  • Het plannen van de werkbonnen voor de monteurs (storingen);
  • Je draagt bij aan minimale verstoring van de productie door gepland onderhoud en de kosten maandelijks binnen het budget te houden;
  • Het zorgdragen van een optimale inzet van medewerkers en middelen volgens de week- en dagplanning;
  • Je past alle relevante kwaliteits-, gezondheids-, veiligheids- en milieueisen en standaarden toen en handhaaft deze.

Denk je met jouw vakkennis een mooie aanvulling te zijn voor dit bedrijf? En werk je graag mee om de werkvoorbereiding goed en zorgvuldig te laten verlopen? Dan ben jij de werkvoorbereider die wij zoeken voor deze opdrachtgever in Rotterdam!
vanaf€2.750p/m
Monteur Storing en Onderhoud
Maasdam
Ben jij toe om jouw technische vakkennis in te zetten en naar een hoger niveau te tillen?
Voor een mooi bedrijf in de levensmiddelenindustrie in Maasdam zijn wij op zoek naar meerdere monteurs in het storing en onderhoud E/WTB.

Wie zoeken we precies?
Een daadkrachtige, nauwkeurige monteur die passie heeft voor het vak en graag werkt aan de modernste apparaten. Iedere keer weer vind jij het een mooie uitdaging om een storing te voorkomen of deze op te lossen zodat de productie ten alle tijden door kan blijven gaan.

Wat ga je precies doen?
  • Je voert diverse werkzaamheden uit op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektrotechnisch gebied;
  • Voor jou is het geen enkel probleem om in ploegen een storingsdienst te lopen. (natuurlijk krijg je hier een mooie ploegentoeslag voor);
  • Naast preventief onderhoud voor je ook revisiewerkzaamheden uit.

Denk jij met jou technische vakkennis een mooie aansluiting te zijn voor dit bedrijf? En werk je graag mee om deze installaties naar een steeds hoger niveau te brengen? Dan ben jij de monteur storing en onderhoud die wij zoeken voor deze opdrachtgever in Maasdam!
vanaf€2.750p/m
Onderhoudstechnicus
Rotterdam
Beschik jij over een afgeronde MBO opleiding (niveau 4) richting Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde en ben je op zoek naar een baan om deze kennis toe te passen?
Solliciteer dan nu voor de functie van onderhoudstechnicus E & WTB in Rotterdam!

Waarom is deze functie passend voor jou?
Deze baan is speciaal voor de specialist op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Diversiteit dat is wat je terugziet in jouw werkdagen, omdat je elke keer weer met andere type storingen bezig bent. De werkzaamheden voer je alleen of samen met collega’s uit bij de klant in de fabriek. Ieder project is verschillend met jouw expertise op dit gebied, denk je proactief mee met de klant en kom je met passende oplossingen. Aangezien het werk vrij divers is, doe je veel ervaring op wat bijdraagt aan jouw ontwikkeling!

Jij komt te werken bij een bedrijf wat zich voornamelijk richt op oplossingen in de productieomgeving in de maakindustrie.
vanaf€2.750p/m
Werkvoorbereider Elektrotechniek
Rotterdam
Heb jij ervaring met de voorbereiding en planning van elektrotechnische projecten? Wil jij bovendien ook een onmisbare functie bij een grootschalig- en technische klant? Beschik jij over een afgeronde MBO opleiding (niveau 3 of 4) richting elektrotechniek? Dan is dit de baan voor jou!

Waarom is deze functie passend voor jou?
Deze baan is speciaal voor jou, jij bent namelijk verantwoordelijk voor het verzorgen van de complete voorbereiding en planning van alle elektrotechnische modificatie- en uitbreidingsprojecten op het terrein. Denk aan projecten als elektrotechnisch gebouw gebonden installaties en utiliteiten in omgeving van Noordwijk. Jij speelt hierin een belangrijke rol in de voorbereiding van deze projecten.

Wat ga je nog meer doen in deze rol?
  • Je verwerkt de aanvragen, voert calculaties uit en stelt de offertes op;
  • Volgens de wensen van de klant voer jij de pre-engineering werkzaamheden uit van installaties volgens de geldende normen;
  • Voornamelijk zal je werkzaam zijn vanuit het kantoor in Rotterdam en in sommige gevallen ben je ook op locatie aan het werk om een goede inschatting te kunnen maken;
  • Het zorgdragen voor een tijdige beschikbaarheid van het materiaal;
  • Het zorgdragen voor een juiste planning aan technici voor de projecten;
  • Zowel de projectadministratie als de oplevering moeten correct en volledig zijn;
  • Daarnaast waarborg je te allen tijde de kwaliteit en de kosten van de verschillende projecten en werkzaamheden;
  • Je bent aanspreekpunt voor zowel de klant als de leveranciers en externe partijen.
vanaf€2.750p/m
Project Engineer
's-Gravendeel
Beschik jij over een afgeronde MBO technische opleiding en ben je op zoek naar een baan om al deze kennis toe te passen? Dit is een baan voor een technische duizendpoot, iemand die zich graag bezig houd met alle randzaken rondom projecten. Solliciteer dan nu voor de functie van project engineer in ‘s-Gravendeel!

Waarom is deze functie passend voor jou?
Als project engineer ben jij de aangewezen persoon en dé rechterhand van de projectleiders. Jij werkt graag aan de mooiste projecten om groente en fruit automatisch te laten verpakken, het logistieke proces inregelen is daarbij ook een belangrijke rol. Je zal je voornamelijk gaan bezighouden met de organisatie van het transport, het opvragen van offertes, de machines configureren en het maatwerk tekenen en bestellen. Jij gaat secuur te werk en werkt de projecten op een juiste en correcte manier uit. Daarnaast heb je ook veel contact met verschillende afdelingen van het bedrijf. Kortom je bent een spin in het web en kan meerdere ballen in de lucht houden!

Jij komt te werken binnen een organisatie die balanceert tussen de dynamiek van innovatie en de structuur van standaardisering. De klanten zitten voornamelijk in de Agro en Food sector en willen de nieuwste techniek om de producten van A naar B te verplaatsen binnen de productieorganisaties.
vanaf€2.750p/m
Monteur machinebouw
Schiedam
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waar je iedere dag bouwt aan verschillende machines? Deze baan is voor een monteur die graag werkt aan uiteenlopende montage projecten bij verschillende klanten in de regio. Je verricht montage werkzaamheden op het gebied van werktuigbouwkunde in de machinebouw. Dit kan variëren van verpakkingsmachines, machines t.b.v. de voedingsindustrie tot werken in een hightech omgeving. Door deze grote variatie in opdrachten en klanten krijg je ook de mogelijkheid om samen te werken met andere ervaren monteurs en zo je kennis en vaardigheden nog verder te ontwikkelen. Ga aan de slag als monteur machinebouw in Schiedam!

Dit ga je doen
De projecten variëren van Hightech Industry tot complexe en speciaal machinebouw, soms werk je in het buitenland. In jouw rol voorkom je dat de gemonteerde machines niet goed werken, je zorgt er voor dat de machines voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Als monteur machinebouw ga jij je bezighouden met de volgende taken:

  • Zelfstandig opbouwen en samenstellen van modules;
  • Samen met het team complete lijnen bouwen;
  • Machines bekabelen, aansluiten en testen;
  • Installatie in het buitenland (incidenteel);
  • Bouwen van besturingen t.b.v. de machinebouw.
vanaf€2.750p/m
Service Monteur WTB
Schiedam
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waar jij het verschil gaat uitmaken? Wil jij meewerken aan projecten voor mooie opdrachtgevers binnen Healthcare. Zorg jij er samen met het team voor dat ziekenhuizen worden voorzien van een topservice aan de installaties?
Je zal je voornamelijk bezig houden met energiebesparende oplossingen voor de gebouwen van de toekomst: verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, banken, scholen, kantoorpanden of datacenters. Ga aan de slag als service monteur werktuigbouwkunde in Schiedam!

Dit ga je doen
Als service monteur werktuigbouwkunde houd je je bezig met het verbeteren van de energie-efficiëntie van gebouwen, het verhogen van het gebruikscomfort en het creëren van verbonden gebouwen met de volgende services:

  • Informatie- en communicatiesystemen;
  • Controle- en beveiligingssystemen;
  • Multi technische energiediensten;
  • Energie-efficiënte elektrische en HVAC installaties.
vanaf€2.750p/m
Elektromonteur Industrie
Schiedam
Beschik jij al over enige ervaring als elektromonteur in de industrie en werk je graag elke dag aan diverse projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ga aan de slag als elektromonteur industrie in Schiedam.

Dit ga je doen
Als elektromonteur industrie werk je zelfstandig aan de installaties van de klanten in de industrie. Deze baan is voor de elektromonteur industrie die als persoon zeer punctueel en goed doordacht zijn werkzaamheden uitvoert conform de NEN-3140. Het aanleggen en opleveren van laagspanningsinstallaties in fabrieken in de petrochemische- en industriële omgeving.

Jij zorgt ervoor dat hoogwaardige elektrotechnische installaties op een juiste manier worden opgeleverd, dit kan je doordat:

  • Je bekend bent met alle elektrotechnische werkzaamheden in de industrie;
  • Je bewust bent van de regels en procedures conform de NEN-3140;
  • Je veiligheid hoog in het vaandel hebt staan;
  • Je bekend bent met het toeppassen van elektrotechnische veiligheidsmaatregelen.
vanaf€2.750p/m