Filteren
Filters Reset filters
Verfijn je zoekopdracht
391 vacatures gevonden
Monteur Bliksembeveiliging
Noord Nederland
Je werkt in projecten op locatie vanaf de fundatie tot aan de nok in de industrie, utiliteit maar ook bij particulieren. Vanuit je rol als monteur en op basis van jouw passie en motivatie heb je vele mogelijkheden om door te groeien, je te verdiepen en te verbreden naar de andere functies zoals inspecteur, werkvoorbereider, projectleider of als dé specialist die iedereen wil spreken.

In de rol als monteur bestaan je werkzaamheden onder andere uit:
  • Het monteren van aardingsinstallaties;
  • Het monteren van bliksembeveiliging;
  • Het monteren van overspanningsbeveiliging;
  • Het doen van kleine reparaties.
vanaf€2.500p/m
Trainer Elektrotechniek
Diverse locaties
In deze functie verzorg je theorie- en praktijkcursussen Hoogspanning. Dit doe je in een eigen opleidingscentrum of op schitterende technische praktijklocaties (10 tot 380 kV installaties) bij de klant.

Je legt de nadruk op veiligheid (arbeidsveiligheid en installatieveiligheid) en continuïteit. En je zorgt voor het onderhoud van het practicum en blijft deze optimaliseren. De technicus in jou weet raad met defecte schakelaars, lost storingen in de configuratie op en verzorgt revisies. Ook ben je in staat een nieuwe hoogspanningsinstallatie in de configuratie op te nemen.
vanaf€3.000p/m
Elektromonteur
Heerenveen
Als Elektromonteur ga jij zelfstandig de elektrische (meet)apparatuur in high tech machines installeren, samenbouwen en testen. Je ondersteund hierbij de de serviceafdeling bij reparatie en onderhoud en bouw je de machines op bedirjfswagens waardoor affiniteit met voertuigtechniek wenselijk is. Een aantal van je werkzaamheden zullen zijn;

  • Samenbouw, het installeren en inbedrijfstellen van besturing- en meetsystemen.
  • Werken aan de hand van tekeningen volgens NEN normen 1010 en 3140.
  • Repareren van besturing en meetsystemen.
vanaf€2.750p/m
Monteur Technische Dienst - E/W
Zwolle
Als Monteur Elektrotechniek ga jij bijdragen aan de productie van 9,3 miljoen ton diervoeders. Om dit te realiseren ga je bezig houden met storingen en onderhoud aan alle machines, maar ook bijdragen aan diverse grote en kleine automatiseringsprojecten binnen de fabriek. Naast je werkzaamheden in dagdienst, draai je bij toerbeurt ook consignatiediensten.

Samen met je collega-monteurs (mechanische en elektrotechnische monteurs) ben je werkzaam binnen de afdeling TD en werk je in een dagdienst. Je zorgt ervoor dat de voerproductie op rolletjes loopt en onze operators het voer zo optimaal en efficiënt mogelijk kunnen produceren. Je verricht onderhoudswerkzaamheden, verhelpt storingen en begeleidt de installatie van nieuwe apparatuur. Je onderhoudt tevens contacten met leveranciers en contractpartijen die met enige regelmaat onze locatie bezoeken. Je leert van een ervaren collega en kunt in de toekomst doorgroeien naar een coördinerende rol. Gezien het belang van duurzaam ondernemen, zoeken we iemand met grote interesse voor vernieuwende, duurzame technieken.
vanaf€2.500p/m
Werkvoorbereider
Drachten
Samen met je team werken aan uitdagende projecten, waarbij vrijheid en plezier de belangrijkste pijlers zijn. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor;

  • Voorbereiden, begroten en ondersteunen van de projectuitvoering binnen de gestelde planning;
  • Planning en organisatie van je projecten in verschillende disciplines;
  • Aanvragen van vergunningen, verkeersplannen en kadasergegevens;
  • Schouw van projecten;
  • Invoer van projectgegevens waaronder meer en minder werk.
vanaf€3.250p/m
Werkvoorbereider TD
Drenthe
In de rol van Werkvoorbereider draag je de verantwoordelijkheid voor het voorbereiden, coördineren en beoordelen van al het onderhoud, revisies en wijzigingen aan installaties, zowel uitgevoerd door interne als externe dienstverleners. Het hoofddoel is ervoor te zorgen dat alle installaties en faciliteiten maximaal beschikbaar zijn en voldoen aan de gestelde eisen.

Werkzaamheden:
  • Het vaststellen van urgentie en werkvolgorde en plannen van de verschillende vakdisciplines.
  • Overleg met (interne) opdrachtgevers over de planning van de uit te voeren werkzaamheden.
  • Het monitoren van de voortgang, planning en het budget.
  • Voorbereidende werkzaaheden zoals het verzamelen van documentatie, bestellen van materialen en diensten.
  • Adminstratief bijwerken van het onderhoudsmanagementsysteem.
  • Meedenken bij complexe technische vraagstukken.
vanaf€3.000p/m
Monteur Storing en Onderhoud E / WTB
Drenthe
Als Monteur Storing en Onderhoud ben je verantwoordelijk voor onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen op het gebied van procesapparatuur, utilities en gebouwen. Dit betreeft zowel mechanisch, elektrotechnisch als besturingstechnisch.

Werkzaamheden:
  • Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, reparaties en modificatiewerkzaamheden(mechanisch en elektrotechnisch);
  • Het aandragen van verbetervoorstellen;
  • Inspecteren van procesinstallaties;
  • Gegevens verwerkern in het onderhoud-managementsysteem;
  • Begeleiden van derden bij onderhoudswerkzaamheden.
vanaf€2.750p/m
Maintenance Engineer
Balkbrug
Als Maintenance Engineer ben jij een belangrijke schakel in ons onderhoudsproces. Het is jouw uitdaging om met jouw technische kennis de prestaties van de productielijnen te verbeteren. Dit maak je mogelijk door het ontwikkelen van het onderhoudsbeleid in de breedste zin; van organisatie, onderhoudsplannen tot en met budgetten, projecten en meer. Klinkt dit voor jou als een mooie uitdaging? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

De volgende werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket:
  • Opstellen en optimaliseren van onderhoudsconcepten in samenwerking met productie en het vertalen naar onderhoudsplannen;
  • Met het team bepalen kritikaliteit van de assets en maken en onderhouden van onderhoudsplannen;
  • Input geven voor de asset planning;
  • Uitvoeren en faciliteren van RCA’s (storingsanalyses) en initiëren van verbeteracties bij repeterende (ver)storingen;
  • Opzetten van gedetailleerde onderhoudsinstructies (in samenwerking met de monteurs);
  • Bepalen van de juiste onderhoudsstrategie,-concept en onderhoudsplannen bij projecten;
  • Verantwoordelijk voor het beheren van de objectenstructuur en onderhoudsconcepten in het onderhoudsbeheerssysteem (SAP);
  • Revisies organiseren en het uitvoeren van evaluaties van de geplande werkzaamheden en het verwerken van de daaruit voortvloeiende verbeteringen.

Projectwerkzaamheden/ advisering vanuit het oogpunt investeringen en onderhoud:
  • Initieert modificaties;
  • Beoordeling informatie vanuit projecten voor overdracht.
vanaf€3.750p/m
Hyrauliek monteur
Rotterdam
Het bedrijf waar je gaat werken heeft zich gespecialiseerd in het repareren en oplossen van de meest complexe storingen aan hydraulische installaties. Of het nu gaat om de infratechniek, staalindustrie, papierindustrie, grondverzet, landbouwmechanisatie, scheepvaart, of offshore - zij staan paraat om snel storingen en technische problemen op te lossen.

Wat ga jij doen als Service Engineer/Hydrauliek Monteur:
  • Onderhoud van machines op diverse locaties.
  • Analyseren en verhelpen van storingen aan installaties en systemen.
  • Rapporteren van verrichte werkzaamheden.
  • Inspectiewerkzaamheden en bewaken van het kwaliteitsniveau.
vanaf€3.250p/m
Monteur Elektro
Rotterdam
Als 1e monteur in de installatietechniek ben je betrokken bij uitdagende elektrotechnische projecten, vaak op grote schaal. Je neemt de leiding in het zelfstandig monteren en installeren van diverse installaties, waarbij je ervoor zorgt dat ze operationeel zijn voor de klant.

Je hebt de verantwoordelijkheid om de opdrachten kwalitatief hoogwaardig en binnen de gestelde deadlines af te ronden. Samen met een dynamisch team van collega's, waar je tevens een aantal (leerling-)monteurs aanstuurt, werk je aan de uitvoering van de projecten. Je bent ook verantwoordelijk voor het inspecteren van de materialen op mogelijke gebreken en zorgt ervoor dat alle administratie en projectdocumentatie accuraat wordt bijgehouden.

Met een focus op service en klanttevredenheid, werk je nauw samen met het projectteam om zowel interne als externe klanten optimaal te bedienen. Veiligheid staat hierbij altijd centraal, voor jou en je collega's.

Bij ons bedrijf kun je rekenen op een ondersteunend team van professionals en hoogwaardig gereedschap om je werk efficiënt uit te voeren. Je krijgt de kans om aan de nieuwste en meest geavanceerde installaties te werken. Dankzij een goed georganiseerde planning en tijdige beschikbaarheid van materialen, kun je de kwaliteit leveren waar we bekend om staan.
vanaf€2.500p/m
Engineer W
Rotterdam
Als Engineer speel je een essentiële rol bij het ontwerp en de berekening van werktuigbouwkundige installaties voor zowel modificatieve als nieuwbouwprojecten. Binnen ons team, dat bestaat uit een projectleider, werkvoorbereider en tekenaar/modelleur, werk je zelfstandig aan het ontwerp van de installaties, wat vervolgens als input dient voor de tekenaar/modelleur.
Je hebt een actieve rol in het onderhouden van contacten met opdrachtgevers tijdens de ontwerpfase en draagt plannen, kennis en informatie over aan de uitvoerende projectleider. Daarnaast beoordeel je wijzigingen in het ontwerp en adviseer of assisteer je bij meer- en minderwerk.
Je bent verantwoordelijk voor de planning en voorbereiding van werkzaamheden binnen onderhoudscontracten en hebt inzicht in de aanvraag- en contractdocumenten van projecten, inclusief de technische en financiële risico's die hierbij komen kijken.
Verder zorg je samen met het team voor het gereedkomen, accorderen en tijdig indienen van de aanbestedingsstukken. Je houdt toezicht op de werkzaamheden en geeft vakinhoudelijke aanwijzingen, verwerkt onderhoudsrapportages en stelt technische rapportages op.
Ook speel je een rol bij de materiaalkeuze en bestelling, waarbij je levertijden en hoeveelheden nauwlettend bewaakt, altijd in overleg met het team.
vanaf€3.000p/m
Monteur W(E)
Rotterdam
Als leerling Installatiemonteur ben je een waardevol lid van ons monteursteam. Na een inwerkperiode krijg je de kans om mee te lopen met ervaren monteurs bij verschillende klanten. Hierbij ondersteun je bij zowel grotere als kleinere projecten, waarbij je voornamelijk betrokken bent bij installatiewerkzaamheden aan warmwatertoestellen, cv- en combiketels en andere technische apparaten.

Tijdens je werkzaamheden volg je ook een opleiding tot Installatiemonteur. Je werkt 4 dagen per week en gaat 1 dag naar school. Na afronding van het programma behaal je een erkend MBO-diploma op niveau 4. Dit vereist de nodige energie en inzet van jouw kant. In ruil hiervoor bieden wij jou een baan in een hecht team, een aantrekkelijk salaris, een erkend diploma en persoonlijke begeleiding.
vanaf€2.500p/m
Monteur Storing en Onderhoud E
Rotterdam
Samen met je team• zorg jij ervoor dat mechanische en elektronische processen vlekkeloos verlopen en dat storingen tot een minimum worden beperkt. Bij ons hoef je niet door een bureaucratisch proces te gaan om problemen op te lossen. Met jouw kennis en kunde ben je in staat om zelfstandig beslissingen te nemen. Jouw technische vaardigheden zijn onmisbaar bij het onderhoud van onze productielijnen, machines en installaties. Mocht er toch een storing optreden, dan los je die razendsnel op. Zo zorgen we ervoor dat 80% van de Nederlandse huishoudens dagelijks kunnen genieten van kwalitatief vers brood.

Je werkt in een 3 ploegenrooster in een cyclus van 4 weken, waarbij de werktijden variëren tussen 7:00-15.30, 15.00-23.30 en 23.00-7.30. Uiteraard is er ruimte voor onderlinge afspraken met collega's, zodat je ook eens ergens anders bij kunt zijn.

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

  • Uitvoeren van preventief onderhoud
  • Inspecties uitvoeren op basis van een onderhoudsplanning
  • Testen van de werking en opleveren van machines/installaties
  • Onderzoek naar de oorzaak van storingen
  • Zelfstandig oplossen van storingen op korte termijn en meedenken over structurele oplossingen op lange termijn
  • Voorstellen doen voor verbeteringen om toekomstige storingen te voorkomen
  • Geven van instructies aan gebruikers voor duurzamer gebruik
  • Veilig uitvoeren van handelingen conform regelgeving
vanaf€3.250p/m
Monteur Elektro
Rotterdam
Betreed de bovenste twee verdiepingen van een unieke locatie en geef elektrotechnische vernieuwing vorm als Monteur Elektrotechniek. Jouw volgende uitdaging wacht op je, en wij nodigen je uit om deze kans te grijpen.

Als Monteur Elektrotechniek ben jij de sleutelfiguur voor diverse klantlocaties, waar je verantwoordelijk bent voor elektrotechnische aspecten zoals schakelkasten, gebouwinstallaties, (nood)verlichting en toegangscontrole. Of je nu zelfstandig werkt of in teamverband, jij voert met precisie modificatiewerkzaamheden uit aan gebouw gebonden elektrotechnische installaties. Je bent essentieel bij:
  • Het werken aan vervanging, aanpassing en uitbreidingen van bestaande elektrotechnische installaties.
  • Het inzamelen van extra modificatiewerkzaamheden om de financiële scope te waarborgen.
  • Het helder en gestructureerd rapporteren aan de Projectleider en de klant.
  • Het begeleiden van leerlingen en stagiaires.

Laat jouw vakkennis en professionaliteit oplichten, want bij ons worden ze gezien en gewaardeerd. De deur naar nieuwe mogelijkheden staat wijd open.
vanaf€3.000p/m
Werkvoorbereider W(E)
Rotterdam
Betreed het toneel van een omvangrijke renovatie op de bovenste verdiepingen van een markant gebouw of een baanbrekend verduurzamingsproject op een school. Dit zou wel eens jouw volgende opwindende uitdaging kunnen zijn als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde.

Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde in Rotterdam krijg jij de verantwoordelijkheid voor het voorbereiden van diverse projecten voor uiteenlopende klanten. Denk aan modificaties, renovaties, vervangingen of uitbreidingsaanvragen binnen het werktuigbouwkundige domein. In alles wat je onderneemt, haal je het beste uit jezelf. Of het nu gaat om:
  • Het zorgvuldig regelen van materiaal en benodigdheden.
  • Het aanvragen van offertes bij betrouwbare toeleveranciers.
  • Het ontwerpen en maken van een nauwkeurige calculatie/berekening.
  • Het opstellen van een doeltreffende planning om onze technici optimaal te faciliteren.
  • Het bijhouden van een gedegen projectadministratie.
vanaf€3.250p/m
Projectleider E(W)
Bunnik
Onderneem een indrukwekkende reis in de wereld van elektrotechniek met een ambitieus project van €500.000. Dit project behelst de volledige omschakeling van een distributiecentrum naar gasloos, en als gedreven Projectleider Elektrotechniek in Bunnik krijg jij de leiding. Het betekent niet alleen de verantwoordelijkheid om binnen het gestelde budget te opereren, maar biedt tevens de unieke kans om een team van elektrotechnische experts te leiden en gezamenlijk uitdagende projecten te realiseren. Grijp nu jouw kans en maak het verschil!

Wat staat je te wachten als Projectleider Elektrotechniek?
In deze rol ben jij de financiële, operationele, en procesmatige stuurman voor diverse elektrotechnische klussen in heel West-Nederland, gericht op één grote klant met meerdere locaties. Je bent niet alleen een leidinggevende; je bent een mentor die een team van elektrotechnische experts aanstuurt en helpt groeien. Directe rapportage aan de Manager Modificaties voegt een extra dimensie toe aan deze uitdagende rol.

Wat je gaat doen:
  • Opstellen van een meesterlijke werkplanning, waarbij prioriteiten, capaciteit, kosten, efficiëntie, en veiligheid samensmelten.
  • Zorgvuldig en tijdig beschikbaar maken van benodigde materialen, mensen, en middelen.
  • Voeren van de juiste gesprekken met klanten, leveranciers, en onderaannemers om nieuwe opdrachten binnen te halen.
  • Coachen, aansturen, en ontwikkelen van collega’s binnen het projectteam.
vanaf€4.000p/m
Software Engineer
Nieuwegein
Wij zijn op zoek naar een getalenteerde en gedreven Software Engineer om ons team in Nieuwegein te versterken. Als expert in Industriële Automatisering ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van cruciale werkzaamheden binnen technische projecten. Jouw rol is van onschatbare waarde, waarbij je deel uitmaakt van een dynamisch projectteam dat zich bezighoudt met diverse fasen, variërend van advisering en ontwerp tot het daadwerkelijk programmeren en in bedrijf stellen van projecten.

Functieomschrijving:
Ondersteuning van de Lead Engineer bij het uitvoeren van engineering projecten.
Opstellen van delen van applicatieontwerpen en functionele ontwerpen.
Realisatie van software volgens technisch ontwerp.
Testen en in bedrijfstellen van (deel)installaties.
Afwerken van punten en opstellen van einddocumentatie.
Consignatiediensten draaien.
vanaf€3.500p/m
Technicus Heat Tracing
Rotterdam
Wil jij de warmte brengen in onze technische wereld? Als Technicus Heat Tracing ben jij dé held die storingen opspoort, installaties inspecteert met een scherp oog voor detail, en verwarmingskabels met flair in bedrijf stelt. Jij bent niet zomaar een technicus; je bent een pionier die flexibiliteit, leiderschap en communicatieve skills moeiteloos combineert. Onze wereld slimmer, veiliger en duurzamer maken is jouw missie. Ben jij klaar voor een avontuur vol uitdagingen, waar geen dag hetzelfde is? Join us in shaping a warmer, brighter future!

Jouw taken omvatten een boeiend scala aan activiteiten:

  • Het speuren naar storingen in heat tracing installaties;
  • Het inspecteren van heat tracing installaties met uiterste precisie;
  • Het opnemen en in bedrijf stellen van verwarmingskabels met randapparatuur;
  • Leidinggeven aan een team van monteurs en je verdiepen in de technische aspecten;
  • Regelmatig contact met opdrachtgevers om hen te informeren over gebruiksinstructies;
  • Adviseren van zowel opdrachtgevers als collega's over technische wijzigingen;
  • Actief meedenken over mogelijke verbeteringen binnen onze afdeling;
  • Digitale verwerking van gegevens op bonnen en werkdocumenten.

In een notendop, een uitdagende en veelzijdige functie die jou de kans geeft als specialist aan diverse projecten en marktsegmenten te werken. Technologie vormt de kern van ons werk, waardoor we de wereld om ons heen veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer maken. We zijn pioniers in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van slimme technische systemen die situaties herkennen en er effectief op reageren.
vanaf€3.000p/m
Servicemonteur HVAC-installaties
Rotterdam
Ben jij klaar voor een baan die allesbehalve alledaags is? We zoeken een gedreven Servicemonteur HVAC die net zo enthousiast is over uitdagende projecten als wij. Als jij gelooft dat routine saai is en liever de technische horizon wilt verkennen, dan is dit jouw kans om het verschil te maken!

Als Servicemonteur HVAC ben jij dé held die zowel zelfstandig als in teamverband service- en onderhoudswerkzaamheden uitvoert aan HVAC-installaties. Vergeet de saaie routine; wij hebben warmtepompen, luchtbehandelingskasten en ketelhuizen die op jouw expertise wachten!

Jouw missie:
  • Uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden, in bedrijf stellen van installaties en razendsnel storingen oplossen.
  • Juiste en gestructureerde rapportage van je werkzaamheden.
  • Het verschil maken door niet alleen aan de installatie te werken, maar ook aan de klantrelatie. Zie je verbeterkansen? Bespreek het met de klant!
vanaf€3.000p/m
Bedrijfswagenmonteur
Barneveld
Bij onze opdrachtgever, staat een enthousiast team voor je klaar. De werkomgeving ademt een prettige sfeer waar iedereen elkaar kent, betrokkenheid groot is en de communicatielijnen kort zijn. Hier ben je geen nummer; we waarderen en besteden aandacht aan elk teamlid. Verjaardagen worden gevierd, en flexibiliteit is geen probleem, want we regelen het naadloos met onze planning. Gezelligheid is een kernwaarde, merkbaar in onze regelmatige teamuitjes, variërend van buggy rijden tot uitgebreide kerstdiners met al onze vestigingen.

Jouw Uitdaging:
Als monteur pak je (complexe) problemen aan op mechanisch, hydraulisch, pneumatisch, elektrisch en elektronisch gebied. Dagelijkse taken omvatten onderhoudswerk en het oplossen van uitdagingen aan het gehele voertuig. We geloven in jouw groei en bieden mogelijkheden voor merkspecifieke trainingen, zodat je je vaardigheden verder kunt ontwikkelen.
vanaf€2.250p/m