Filteren
Filters Reset filters
Verfijn je zoekopdracht
400 vacatures gevonden
Inspecteur
Drachten
In je rol voer je inspecties uit aan elektrische installaties bij verschillende opdrachtgevers. Je rapporteert de bevindingen met behulp van een geautomatiseerd systeem; evalueert de inspecties met de klant en adviseert over de te nemen maatregelen.
vanaf€3.000p/m
Mechanical Engineer
Joure
Als Mechanical Engineer ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van projecten van A-Z en werk je in een multidisciplinair team. Samen met de Lead Engineer, Projectleider en mede Engineers ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van het mechanische gedeelte van de producten en installaties voor de machinebouw en productiebedrijven in de voedsel industrie. Het is een dynamische rol met werkzaamheden vanaf een complete lay-outs in de engineeringfase. Ook ga jij je bezig met technische vraagstukken en het uitvoeren van tests, waardoor je zowel op kantoor als in de werkplaats te vinden bent. Een aantal van je werkzaamheden zullen zijn;

– 2D/3D ontwerpen en detailleren van mechanische onderdelen;
– Berekeningen maken;
– Omzetten van het ontwerp naar technische tekening;
– Controle van tekeningen en het uitwerken van technische vraagstukken;
– Onderhouden van het contact met de leveranciers voor de inkoop van materialen;
– Informeren en samenwerken met de werkplaats voor de uitvoering en aanpassingen;
– Testen van het ontwerp, opbouwen van testopstellingen en documentatie daarvan;
vanaf€4.000p/m
Werkvoorbereider ondergrondse infra Drachten
Drachten
Als ervaren werkvoorbereider plan en organiseer je samen met het team projecten in verschillende disciplines. Dit zijn voornamelijk grote projecten, maar ook kleine complexe projecten. Je bent verantwoordelijk voor en werkzaam aan:
Het voorbereiden, begroten en ondersteunen van de projectuitvoering;

  • Aanvragen van vergunningen;
  • Bestellen van materieel/materiaal;
  • Verwerken van meer/minder werk;
  • Schouw van projecten;
  • Contacten onderhouden met de opdrachtgevers;
  • Je krijgt binnen de functie veel verantwoordelijkheid, met veel vrijheid om het in te vullen.
vanaf€3.250p/m
SHE Specialist
Borculo
Functieomschrijving
Voor deze tijdelijke functie zijn wij op zoek naar een SHE Specialist die binnen onze site Borculo het ISO 14001 milieumanagementsysteem gaat actualiseren en vervolgens dit in de organisatie gaat implementeren. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het milieukwaliteitsbeleid voor nu en in de toekomst. Je levert dus een actieve bijdrage aan het optimaliseren van het ISO 14001 milieumanagementsysteem en de uitvoering in de praktijk. Een mooie tijdelijke functie waarbij jij het verschil kan maken voor het milieu!

Project:
Het ISO 14001 managementsysteem grondig actualiseren, zodat de pdca-loop met het oog op continu verbeteren goed in het systeem verwerkt is.
Het opstellen van een implementatie programma voor de site, zodat alle elementen uit het milieumanagementsysteem ook goed wordt verankerd in de organisatie. Hierbij is het stuk goede borging van het milieumanagementsysteem een belangrijk onderdeel.
Het implementatie programma, tezamen met de collega SHE specialist (Milieu), uitrollen binnen de organisatie.
vanaf€4.000p/m
Salarisadministrateur
Eindhoven
Ben jij een salarisadministrateur met passie voor cijfers en een oog voor detail? Zie jij de logische verbanden in de payroll en ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een dynamische organisatie? Dan is deze vacature van Salarisadministrateur / Payroll Specialist voor jou!

Wat ga je doen?
Als salarisadministrateur bij Xelvin ben jij verantwoordelijk voor de complete salarisadministratie. Je voert en controleert nauwgezet zowel vaste als variabele salarisgegevens en signaleert afwijkingen. Jij zorgt ervoor dat de salarissen van onze gedetacheerde medewerkers tijdig en foutloos worden uitbetaald. Natuurlijk volgens de geldende wet- en regelgeving. En je bent het aanspreekpunt voor je collega's voor al hun vragen over salaris en adviseert hen over alle salaris gerelateerde vraagstukken. Daarnaast werk je aan procesoptimalisatie en projecten gericht op het verbeteren van de dienstverlening.

Bij Xelvin draait het om mensen en willen we dat jij je thuis voelt op de werkvloer. Daarom zorgen wij voor een goed inwerktraject om jouw rol als Salarisadministrateur / Payroll Specialist goed uit te voeren.
vanaf€3.250p/m
Werkvoorbereider Electro
Heerenveen
Als Werkvoorbereider Elektro vorm je, samen met collega Werkvoorbereiders, Voormannen, Inkoop en het Hoofd Productie, de afdeling Bedrijfsbureau. Je bent medeverantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, planning en het opstarten van de productie en montage en het bepalen van de werkmethode en volgorde.

  • Je analyseert en ziet kansen voor optimalisatie van het productieproces.
  • Je calculeert kostprijzen en zet tekeningen om in stuklijsten voor de werkplaats
  • Je identificeert projectrisico’s en beheert en bewaakt projectdossiers.
vanaf€3.000p/m
Welder
Eindhoven
Roles and Responsibilities
As a welder you are responsible for manufacturing complex high-tech welding assemblies. You are quality-conscious and responsible for carefully tailoring, welding and finishing various modules and plate constructions. You carry out this work based on prepared workshop instructions and drawings.

Quality comes first within the welding and plate department at our client. As a welder, you and your colleagues are responsible for building and welding large plate constructions that must be precisely tailored and also stable in use.
vanaf€3.000p/m
Assemblagemonteur
Nieuwkuijk
Werk jij graag aan producten die elke dag het verschil maken voor mensen? Werk jij graag bij een bedrijf met een eigen R&D en met het volledige productieproces in eigen beheer? Lees dan snel verder!
Ga je aan de slag als Assemblagemonteur bij dit bedrijf? Dan ga je: klant-specifieke machines aan de hand van technische tekeningen assembleren. Ook het bouwen van besturingskasten en het programmeren van frequentieregelaars behoort tot je takenpakket. Samen met je team werk je deels allround en deels vanuit je eigen specialisme. Je neemt deel aan overleg waarbij je met je team de stand van zaken en ideeën voor optimalisatie bespreekt. Jouw mening, ervaring en ideeën zijn daarin van groot belang. Sta jij open voor deze uitdaging?
vanaf€2.750p/m
Welding Process Specialist
Eindhoven
Introduction to the job
Do you want to make a difference in the energy transition and have a passion for technology? Our client is looking for a Production Team Leader to support us in operations and contribute to the growth and development of our esteemed company!

Roles & Responsibilities
As a welding process specialist, you train and supervise welders and supervise the welding processes during production.

  • You are the point of contact for the welder for welding technical issues;
  • You identify and assist the welding agency in developing trends in welding repairs and in identifying possible causes;
  • You will be welding new welding method qualifications (PQR);
  • Participate in the improvement teams;
  • You manage welders functionally and you monitor the welding quality delivered.
  • Carrying out machine audits.
  • You contribute to the development of new welding methods together with colleagues from the welding department;
  • Monitoring the correct use of welding procedures and deployment of qualified personnel on the work floor;
  • Perform welding inspections and proactively identify maintenance or modification needs of welding machines;
  • You take the necessary responsibility for your work, quality, safety and achieving objectives.
vanaf€4.500p/m
Test en repair monteur PCB
Son en Breugel
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit en werking van geassembleerde printpanelen en eindproducten. Dit doe je door het zelfstandig controleren, tunen, analyseren en repareren van printed circuit boards op componenten niveau met behulp van een testopstelling, testprogramma’s en/of meetapparatuur. Je verwerkt de testgegevens in testrapporten en kwaliteitsrapportages. De taken die je gaat uitvoeren zijn:
  • Testen en afregelen van geassembleerde producten met behulp van de vereiste test, testopstelling en/of meetapparatuur op functionele werking;
  • Middels een analytisch denkpatroon storing zoeken aan PCB’s en geassembleerde systemen;
  • Vervangen van onderdelen en repareren van defecte verbindingen;
  • Bij het magazijn bestellen en halen van materiaal bij tekorten en/of uitval en op juistheid controleren volgens TPD;
  • Visuele inspectie van de producten;
  • Invullen van de bewerkingsstaat, reparatieformulieren en kwaliteitsregistratieformulier.
vanaf€2.500p/m
Monteur Werktuigbouwkunde
Eindhoven
Werk jij graag aan mechanische installaties en machines om deze in perfecte staat te houden? Zorg jij ervoor dat je klanten optimaal productie kunnen draaien? Werk jij graag in een organisatie waar jou ontwikkeling centraal staat? Solliciteer dan direct bij Xelvin!
Als Monteur Werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten werken van machines en installaties. Je hebt een belangrijke taak aangezien jij de persoon bent die ervoor zorgt dat het productieproces optimaal draait. Binnen deze functie heb je meerdere werklocaties waardoor je meer diversiteit hebt in het werk.
De taken die je gaat uitvoeren als Monteur Werktuigbouwkunde:
  • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van correctief en preventief onderhoud aan mechanische installaties en machines;
  • Met jouw specialistische kennis lokaliseer, analyseer en verhelp je storingen;
  • Zelf voer je routinematig controles uit;
  • Je houdt het materiaal en de werkplaats geordend en schoon en je verliest veiligheid voor jezelf, jouw collega’s en derden nooit uit het oog.
vanaf€2.250p/m
Paneelbouw
Eindhoven
Je komt te werken in een dynamische omgeving waarin je aan de slag gaat in de paneelbouw of verdeler bouw. Je bouwt panelen/verdelers voor zowel de industrie als de maakindustrie. Je taken binnen deze functie zijn:
  • Je gaat aan de hand van schema’s schakelpanelen bouwen;
  • Het verzamelen van alle materialen om het paneel te kunnen bouwen;
  • Het plaatsen en coderen van de componenten;
  • Daarnaast ga je bodems en deuren bedraden.
vanaf€2.250p/m
Assemblage Monteur
Schijndel
Zoek jij een uitdagende functie in de assemblage? Werk jij graag in een informeel bedrijf met korte lijnen? Zoek jij uitdaging in je werk? Dan hebben wij de functie voor jou!

Als assemblage monteur ga je aan de slag bij een machinebouw bedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in de foodindustrie en de machines gaan de hele wereld over. De organisatie verzorgd het gehele traject van ontwerp tot realisatie. Als assemblage monteur neem jij samen met het team het stuk realisatie voor je rekening. De taken die je gaat uitvoeren zijn:
  • Het bouwen van machines aan de hand van technische tekeningen;
  • Wanneer de machine gebouwd is ga je het uitgebreid testen;
  • Ondersteuning bij het in bedrijfstellen van de machines;
  • Daarnaast verzorg je service op locatie.
vanaf€2.250p/m
SMD Operator
Eindhoven
Sta je open voor een functie in een technische productieomgeving als operator? Wil jij werken in een ploegenrooster en ben jij degene die de machines bedient en de kwaliteit van het proces waarborgt? Wil jij werken bij een kerngezond en innovatief bedrijf? Dan komen wij graag in contact!

Als SMD Operator ga je aan de slag binnen een mooi hightech bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het aanbrengen van componenten op printplaten met behulp van een SMD-machine. Je bent betrokken bij zowel de voorbereiding, uitvoering als overige werkzaamheden om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het handmatig assembleren van kleine series, het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en reinigen van de machines en werkplek. Tot je taken behoort:
  • Het controleren en beoordelen van orders op compleetheid en het nemen van acties op afwijkingen;
  • Het beladen van de karren met de juiste componenten, aan de hand van de productiemap;
  • Het programmeren, instellen en bedienen van de machines;
  • Verhelpen van storingen aan de SMD-productielijn;
  • Het bijvullen van machines;
  • Het repareren van geconstateerde assemblagefouten en, indien mogelijk, uitvoeren van een correctie op het proces.
vanaf€2.500p/m
Assemblage medewerker modules
Son
Wil jij werken bij een bedrijf in de Hightech? Heb jij graag afwisseling in je baan? En bouw je graag een product van A tot Z? Dan hebben we de baan voor jou!

Als Assemblage medewerker ga je aan de slag binnen een uitdagende en diverse functie. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig assembleren van elektronische modules. Deze modules worden toegepast in verschillende branches als de medische-, automotive- en hightechbranche. Je maakt dus voor veel mensen het verschil!
De organisatie werkt in een tweeploegendienst. Hierdoor krijg je boven op je salaris een extra 15% toeslag.
De organisatie is gevestigd in de omgeving van Eindhoven. De taken die je gaat uitvoeren zijn:
  • Het verzamelen van de juiste materialen;
  • Aan de hand van werkinstructies ga je de modules assembleren;
  • Ook het testen van de modules behoord tot je taken.

De werktijden in de 2-ploegendienst zijn als volgt:
  • Ochtenddienst: maandag t/m vrijdag van 06.00 uur tot 14.50 uur (8 uur)
  • Middagdienst: maandag t/m donderdag van 14.40 uur tot 00.00 uur (8,5 uur) en vrijdag van 14.40 uur tot 21.30 uur (6 uur)
vanaf€2.250p/m
Assemblage medewerker PCBA
Son
Zoek je een baan waarbij je kan elektrische componenten kan solderen en assembleren? Werk je graag in een schone en gestructureerde werkomgeving? En zoek je een baan in twee ploegen waarbij je een mooie toeslag verdiend? Dan is dit de baan voor jou!

In de functie van assemblage medewerker ga je aan de hand van tekeningen printplaten assembleren. Je komt te werken in een hightech werkomgeving in de omgeving van Eindhoven. Je werkt samen met het team aan de producten die worden ingezet in verschillende branches. De taken waar je verantwoordelijk voor bent:
  • Elektronische componenten solderen en assembleren;
  • En printpanelen testen, demonteren en eventueel wijzigen.

De werktijden in de 2-ploegendienst zijn als volgt:
  • Vroege dienst: maandag t/m vrijdag van 06.00 uur tot 14.50 uur (8 uur)
  • Late dienst: maandag t/m donderdag van 14.40 uur tot 00.00 uur (8,5 uur) en vrijdag van 14.40 uur tot 21.30 uur (6 uur)
vanaf€2.250p/m
Assemblage Monteur Hightech
Eindhoven
Als Assemblage Monteur Hightech bouw je geheel zelfstandig mee aan complete machines of sub assemblies. Je ontvangt een werkplan van de projectleider. Op basis van werktekeningen, instructies en schema’s ga je zelfstandig of in een team werken aan een machine, apparaat of product. Je werkzaamheden bestaan uit:
  • assembleren, samenbouwen en monteren van componenten tot een complete machine of mechatronisch product;
  • Testen van de gemaakte producten;
  • Afstellen van de machines;
  • Het eventueel repareren van defecte producten die terugkomen van de klant.
vanaf€2.750p/m
Assemblage medewerker
Boxmeer
Als assemblage medewerker ben je verantwoordelijk voor het assembleren van verschillende klant specifieke producten en machines. Dit maakt het zeer divers werk wat je samen met een leuke groep collega’s uit gaat voeren. De taken die je gaat uitvoeren zijn:
  • Het assembleren van klant specifieke producten en machines;
  • Samen met je collega’s zorg je voor een veilige werkomgeving;
  • Wanneer je verbeterpunten signaleert bespreek je dit binnen het team;
  • Aan de hand van procedures test je de producten.
vanaf€2.750p/m
Proto Monteur
Eindhoven
Ben jij die monteur die voor elk probleem een oplossing heeft? Wordt jij enthousiast van Hightech? Sta jij open voor een echte uitdaging?
Als Proto Monteur ben je zowel mechanisch als elektrisch bezig. Je bent verantwoordelijk voor het maken van complexe modules van het begin tot einde. Je bent in staat om vanuit de technische informatie van de klant een eindproduct te maken. In het proces signaleer je bij problemen en denk je mee over de oplossing. Ook maak je documentatie over hoe je iets gemaakt hebt. Dit vormt later de instructie die de assemblage medewerkers gaan gebruiken. De modules worden onderdeel van onder andere defensie apparatuur, medische apparatuur en hightech machines.

Je taken bestaan uit:
  • het werk bestaat uit het opbouwen van prototypes en kleine series;
  • samen met engineers werkinstructies maken;
  • meedenken in oplossingen voor problemen;
  • het doorvoeren van verbeteringen;
  • het opbouwen, aanpassen, re-designen en controleren van nieuw te ontwikkelen (complexe) modules en testopstellingen aan de hand van technische tekening;
  • het werk bestaat uit het opbouwen van prototypes en kleine series.
vanaf€2.750p/m
Mechanisch Monteur
Bakel
Voor deze interessante organisatie ga je samen met het team of alleen, afhankelijk van wat er moet gebeuren, aan de slag. Je start met het bestuderen van de technische tekening zodat je precies weet wat je moet maken. Wanneer je in grote lijnen weet wat je te wachten staat ga je aan de slag. Gelukkig heb je alle gereedschappen en materialen dicht bij de hand. Voor je het weet kan je een prachtig product opleveren. De dagen vliegen om! Je hebt afwisselend werk en met deze collega’s is elke klus een koud kunstje!
In het kort, wat ga je doen:
  • Aan de hand van technische tekeningen het opbouwen van machines;
  • Je voort testen en controles uit op onderdelen maar ook op afgebouwde producten;
  • Wanneer de monteurs van de service afdeling ondersteuning nodig hebben bied jij deze;
  • Wanneer jij denkt dat het beter kan, bespreek dit dan ook zeker;
  • Werken als een echte teamplayer. Mensen helpen elkaar, leren van elkaar, dit om samen tot het beste resultaat te komen.
vanaf€2.500p/m