Algemeen

Xelvin Bouw & Infra, de fundering van jouw werkplezier !
Of je nu werkgever of werkzoekende bent, plezier in het werk willen we allemaal graag terug zien in onze dagelijkse werkzaamheden.
Voor opdrachtgevers betekent dat zorgeloos de continuïteit waarborgen zodat de projecten binnen de gestelde eisen, budget en tijd gerealiseerd kunnen worden.
Voor werkzoekenden betekent dat fluitend naar je werk gaan om er voor te zorgen dat jij met een goed gevoel iedere dag weer af kunt sluiten.

In beide gevallen is Xelvin Bouw & Infra graag de partner !

1 12 10 9 8 7 6 5 4 2

Xelvin als werkgever

De juiste persoon op de juiste plek, dat is waar het om gaat bij Xelvin. De juiste mensen realiseren de projecten binnen de afgesproken tijd en budget. Xelvin pakt de zaken grondig aan.

Xelvin gaat ver in de zoektocht naar gekwalificeerde medewerkers. Jouw ambitie wordt grondig ontleed.

Xelvin kijkt verder dan alleen vacatures, wat voor type persoon ben je, welke competenties heb je, aan wat voor project zou je graag willen werken, welke eisen stel jij aan je nieuwe werkgever noem het maar op. De functie benaming zegt namelijk nog niet alles. Xelvin weet dat en heeft de ervaring om hier op in te spelen.

Geïnteresseerd om eens van gedachten te wisselen hoe Xelvin je nieuwe werkomgeving kan bepalen ? Neem dan contact op met de vestiging dichtbij jou in de omgeving via de contact button.

Wil jij direct zien welke vacatures Xelvin Bouw & Infra open heeft staan, bekijk dan de vacatures van Xelvin Bouw & Infra.

Xelvin als opdrachtnemer

In welke fase een project zich ook mag bevinden, Xelvin Bouw & Infra staat je graag bij met de invulling van jouw personele behoeften.

Xelvin Bouw & Infra opent graag het gesprek om de technische vraagstukken helder te krijgen en de juiste persoon voor de vraagstukken te werven, selecteren en in te zetten !

De juiste persoon op de juiste plek, dat is waar het om gaat bij Xelvin. De juiste mensen realiseren de projecten binnen de afgesproken tijd en budget. Xelvin pakt de zaken grondig aan. Een capaciteitsvraagstuk invullen is niet eenvoudig. Xelvin gaat ver in de zoektocht naar gekwalificeerde medewerkers. Jouw vraag wordt grondig ontleed.

Je hebt bijvoorbeeld een vraag naar een werkvoorbereider. Xelvin zal alles tot in detail met je bespreken:

  • Wat voor type persoon;
  • Welke competenties;
  • Wat voor project;
  • Welke eisen stelt u aan de persoon, ruwbouw, afbouw, ervaring in het onderhoud noem het maar op.

De functie benaming zegt namelijk nog niet alles. Xelvin weet dat en heeft de ervaring om hier op in te spelen. Xelvin waakt er voor dat de processen efficiënt verlopen, met andere woorden; Wij willen precies weten wat je zoekt en dat is geen half werk. Je krijgt een eerlijk advies of iemand geschikt is of met enige aanpassingen het werk kan uitvoeren. Geïnteresseerd om eens van gedachten te wisselen hoe Xelvin Bouw & Infra u kan ondersteunen ? Neem dan contact op met de vestiging dicht bij je in de omgeving via de contact button.

 

Arjan de Vries nieuw lid RvC Xelvin

Per 1 januari 2018 is Arjan de Vries toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Xelvin. Dennis Wissink, Algemeen Directeur van Xelvin, is blij met deze aanstelling. “Arjan heeft een grote staat van dienst in de detacheringsbranche. Zijn...

ongeveer 1 jaar geleden - via deze website

Grijp deze kans!

Draag jij graag een steentje bij aan het geluk van mensen in hun werk?

ongeveer 1 jaar geleden - via deze website

Investeren in talenten

Binnen Xelvin kom je terecht in een organisatie waarbinnen jouw persoonlijke groei is gegarandeerd. Wij geloven dat Xelvin de plek is waar je je persoonlijke en professionele idealen kan verwezenlijken. Dat komt niet alleen omdat wij als organisatie...

ongeveer 1 jaar geleden - via deze website

WORD JIJ ONZE DERDE OFFICE MANAGER (M/V)?

Bij Xelvin zijn we hard gegroeid en daarom op zoek naar een parttime Office Manager die zich samen met haar collega’s Marloes en Yvonne staande weet te houden in een echte mannenwereld. We zoeken iemand die 24 uur per week beschikbaar...

ongeveer 1 jaar geleden - via deze website

Jullie vissen toch allemaal in dezelfde vijver!?

Een opmerking die we regelmatig horen van potentiële opdrachtgevers: “Wat maakt nou dat ik met júllie in zee moet gaan en niet met concurrent X? Jullie vissen toch allemaal in dezelfde vijver?”.

meer dan 2 jaar geleden - via deze website

De techneut als ambassadeur

Woensdag 3 mei 2017 zal voor voetbalminnend Nederland de geschiedenis ingaan als de dag dat Ajax op heroïsche wijze Olympique Lyon verslaat en een reuzestap zet richting de finale van de UEFA Europa League. Techniekminded Oost-Nederland...

meer dan 2 jaar geleden - via deze website

Big data als glazen bol voor je carrière 

Contract 1

De film Moneyball is bij veel mensen bekend: het verhaal van het arme maar toch succesvolle honkbalteam Oakland Athletics. Het team is samengesteld aan de hand van data met één doel: het onmogelijke mogelijk maken. Dit toekomstbeeld...

meer dan 2 jaar geleden - via deze website

nieuwe collega's Xelvin

Vandaag mogen wij alweer 5 nieuwe collega's verwelkomen op de Xelvin introductiedag! V.l.n.r. Mitchell, Jasper, Anne, Giancarlo en Daan heel veel succes gewenst op jullie nieuwe werkplek! #Xelvin #groei #trots

meer dan 2 jaar geleden - via deze website
Snel vacatures zoeken

Bouw & Infra, jouw keuze.

Elke dag fluitend naar het werk gaan om daar met een goed gevoel en veel enthousiasme verschillende opdrachten uit te voeren, dat is het doel van Xelvin.

“De flexibele cultuur van Xelvin zorgt ervoor dat we onze zeilen constant kunnen bijstellen om steeds veranderende doelen te behalen.”

“Wij creëren onbegrensde mogelijkheden door ambitieuze mensen en organisaties te voorzien van de instrumenten en de durf om oprechte eigen keuzes te maken.”

“Een open organisatie waarin oprecht geïnteresseerde mensen werken.”

“Wanneer je namelijk de juiste mensen in de juiste context voldoende vrijheid geeft, staan er onvoorstelbaar mooie dingen te gebeuren.”

“Onze houding is no-nonsense; we willen het onmogelijke mogelijk maken en we geloven dat onze werkwijze ervoor zorgt dat iedereen zijn idealen kan realiseren.”

Neem contact op »