Algemeen

Xelvin Bouw & Infra, de fundering van jouw werkplezier !
Of je nu werkgever of werkzoekende bent, plezier in het werk willen we allemaal graag terug zien in onze dagelijkse werkzaamheden.
Voor opdrachtgevers betekent dat zorgeloos de continuïteit waarborgen zodat de projecten binnen de gestelde eisen, budget en tijd gerealiseerd kunnen worden.
Voor werkzoekenden betekent dat fluitend naar je werk gaan om er voor te zorgen dat jij met een goed gevoel iedere dag weer af kunt sluiten.

In beide gevallen is Xelvin Bouw & Infra graag de partner !

1 12 10 9 8 7 6 5 4 2

Xelvin als werkgever

De juiste persoon op de juiste plek, dat is waar het om gaat bij Xelvin. De juiste mensen realiseren de projecten binnen de afgesproken tijd en budget. Xelvin pakt de zaken grondig aan.

Xelvin gaat ver in de zoektocht naar gekwalificeerde medewerkers. Jouw ambitie wordt grondig ontleed.

Xelvin kijkt verder dan alleen vacatures, wat voor type persoon ben je, welke competenties heb je, aan wat voor project zou je graag willen werken, welke eisen stel jij aan je nieuwe werkgever noem het maar op. De functie benaming zegt namelijk nog niet alles. Xelvin weet dat en heeft de ervaring om hier op in te spelen.

Geïnteresseerd om eens van gedachten te wisselen hoe Xelvin je nieuwe werkomgeving kan bepalen ? Neem dan contact op met de vestiging dichtbij jou in de omgeving via de contact button.

Wil jij direct zien welke vacatures Xelvin Bouw & Infra open heeft staan, bekijk dan de vacatures van Xelvin Bouw & Infra.

Xelvin als opdrachtnemer

In welke fase een project zich ook mag bevinden, Xelvin Bouw & Infra staat je graag bij met de invulling van jouw personele behoeften.

Xelvin Bouw & Infra opent graag het gesprek om de technische vraagstukken helder te krijgen en de juiste persoon voor de vraagstukken te werven, selecteren en in te zetten !

De juiste persoon op de juiste plek, dat is waar het om gaat bij Xelvin. De juiste mensen realiseren de projecten binnen de afgesproken tijd en budget. Xelvin pakt de zaken grondig aan. Een capaciteitsvraagstuk invullen is niet eenvoudig. Xelvin gaat ver in de zoektocht naar gekwalificeerde medewerkers. Jouw vraag wordt grondig ontleed.

Je hebt bijvoorbeeld een vraag naar een werkvoorbereider. Xelvin zal alles tot in detail met je bespreken:

  • Wat voor type persoon;
  • Welke competenties;
  • Wat voor project;
  • Welke eisen stelt u aan de persoon, ruwbouw, afbouw, ervaring in het onderhoud noem het maar op.

De functie benaming zegt namelijk nog niet alles. Xelvin weet dat en heeft de ervaring om hier op in te spelen. Xelvin waakt er voor dat de processen efficiënt verlopen, met andere woorden; Wij willen precies weten wat je zoekt en dat is geen half werk. Je krijgt een eerlijk advies of iemand geschikt is of met enige aanpassingen het werk kan uitvoeren. Geïnteresseerd om eens van gedachten te wisselen hoe Xelvin Bouw & Infra u kan ondersteunen ? Neem dan contact op met de vestiging dicht bij je in de omgeving via de contact button.

 

Arjan de Vries nieuw lid RvC Xelvin

Per 1 januari 2018 is Arjan de Vries toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Xelvin. Dennis Wissink, Algemeen Directeur van Xelvin, is blij met deze aanstelling. “Arjan heeft een grote staat van dienst in de detacheringsbranche. Zijn...

2 maanden geleden - via deze website

Grijp deze kans!

Draag jij graag een steentje bij aan het geluk van mensen in hun werk?

2 maanden geleden - via deze website
Snel vacatures zoeken

Bouw & Infra, jouw keuze.

Elke dag fluitend naar het werk gaan om daar met een goed gevoel en veel enthousiasme verschillende opdrachten uit te voeren, dat is het doel van Xelvin.

“De flexibele cultuur van Xelvin zorgt ervoor dat we onze zeilen constant kunnen bijstellen om steeds veranderende doelen te behalen.”

“Wij creëren onbegrensde mogelijkheden door ambitieuze mensen en organisaties te voorzien van de instrumenten en de durf om oprechte eigen keuzes te maken.”

“Een open organisatie waarin oprecht geïnteresseerde mensen werken.”

“Wanneer je namelijk de juiste mensen in de juiste context voldoende vrijheid geeft, staan er onvoorstelbaar mooie dingen te gebeuren.”

“Onze houding is no-nonsense; we willen het onmogelijke mogelijk maken en we geloven dat onze werkwijze ervoor zorgt dat iedereen zijn idealen kan realiseren.”

Neem contact op »