Belangrijke sector

De bouw is een van de belangrijkste sectoren in Nederland, dagelijks maken we met z’n allen gebruik van de “producten” die door deze sector zijn gerealiseerd. Of het nu gaat om je eigen woning, je school of het kantoor waar je iedere dag aan het werk bent, de bouw en de mensen die werkzaam zijn in deze sector hebben het gemaakt. In deze sector zijn wij actief vanaf de initiatieffase  t/m de nazorg en werken wij samen met ingenieurs- en architectenbureaus, (hoofd)aannemers en overheden. De activiteiten zijn breed; nieuwbouwprojecten, onderhouds- en renovatie projecten maar ook aan mooie restauratie projecten wordt door ons gewerkt.

Specialisten

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling, opleiding en begeleiding van specialisten en hebben een scherpe focus op de capaciteitsvraagstukken binnen de sector bouwnijverheid. Onze consultants hebben veel kennis van de markt en onderhouden een groot netwerk met zowel techneuten als opdrachtgevers. Bij ons ben je er van verzekerd dat jouw vraagstuk en/of ambitie de juiste aandacht krijgt.

Diversiteit aan functies

Onze collega’s zijn vooral werkzaam in functies in de ontwikkelings-, voorbereidings-, realisatie- en beheerfase in functies zoals bijvoorbeeld plantontwikkelaar, tekenaar, BIM modelleur, werkvoorbereider, uitvoerder, projectleider etc.

Vacatures

Als professional sta jij centraal

Ga op zoek

Als techneut heb je natuurlijk graag zelf de touwtjes in handen. Dat begrijpen wij. Check eerst onze vacatures om te kijken of je graag met ons in gesprek gaat

Kennismaking

Tijd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Absoluut geen stijf sollicitatiegesprek, maar juist een informeel gesprek over jou als professional. Wat vind je leuk en belangrijk in je werk? We bespreken je carrière tot nu toe en wat je wilt in de toekomst. Zo brengen we je wensen in kaart en weet jij ook gelijk wat je aan ons hebt.

Match

Met jouw wensen op zak gaan we op zoek naar jouw nieuwe uitdaging. Waarin je zowel zakelijk als privé een glimlach op je gezicht krijgt. Met ons uitgebreide klantenbestand moet dat vast en zeker goed komen.

Solliciteren

We zorgen er voor dat jij goed voorbereid op gesprek gaat bij onze klant(en).

Aan de slag

Gefeliciteerd! Een nieuwe baan. Dit is geen eindbestemming. We blijven namelijk graag met je in contact. Niet alleen als vinger aan de pols of voor je persoonlijke ontwikkeling, maar juist omdat we het gaaf vinden om te horen hoe het met je gaat.

Lees onze nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen

Wij zijn er om jou verder te helpen

Ben je benieuwd wat we voor jouw carrière kunnen betekenen? Of wil je een open sollicitatie sturen? Neem dan contact met ons op.
Xelvin
Xelvin
085-1308910