Een schonere wereld

Werken aan een betere leefomgeving is ons op het lijf geschreven. Hierbij hebben wij de focus op milieu waarbij we samen een bijdrage leveren aan een schonere wereld.  Wij werken met specialisten binnen het groen voor een prettigere en mooiere omgeving.

Specialisten

Onze opdrachtgevers zijn aannemers, adviesbureaus en (semi)overheden waarbij we vakspecialisten bemiddelen naar een nieuwe werkgever of ze inzetten op (lang lopende) projecten.

Onze consultants zijn specialisten met een breed netwerk binnen deze twee specialismen. Dit netwerk delen wij graag met zowel de technisch specialisten die een nieuwe uitdaging zoeken als met opdrachtgevers die (tijdelijk) versterking nodig hebben binnen hun organisatie.

Voor wie?

Onze specialisten worden ingezet op verschillende functies waaronder die van adviseur, beheerder, ecoloog, ontwerpen, werkvoorbereider/calculator, toezichthouder en projectleider. Allemaal rollen waarbij een wezenlijke bijdrage wordt geleverd binnen veelal grote projecten waarbij duurzaamheid en kwaliteit centraal staan. Werk jij samen met ons aan een mooiere leefomgeving?

Vacatures

Als professional sta jij centraal

Ga op zoek

Als techneut heb je natuurlijk graag zelf de touwtjes in handen. Dat begrijpen wij. Check eerst onze vacatures om te kijken of je graag met ons in gesprek gaat.

Kennismaking

Tijd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Absoluut geen stijf sollicitatiegesprek, maar juist een informeel gesprek over jou als professional. Wat vind je leuk en belangrijk in je werk? We bespreken je carrière tot nu toe en wat je wilt in de toekomst. Zo brengen we je wensen in kaart en weet jij ook gelijk wat je aan ons hebt.

Match

Met jouw wensen op zak gaan we op zoek naar jouw nieuwe uitdaging. Waarin je zowel zakelijk als privé een glimlach op je gezicht krijgt. Met ons uitgebreide klantenbestand moet dat vast en zeker goed komen.

Solliciteren

We zorgen er voor dat jij goed voorbereid op gesprek gaat bij onze klant(en).

Aan de slag

Gefeliciteerd! Een nieuwe baan. Dit is geen eindbestemming. We blijven namelijk graag met je in contact. Niet alleen als vinger aan de pols of voor je persoonlijke ontwikkeling, maar juist omdat we het gaaf vinden om te horen hoe het met je gaat.

Lees onze nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen

Wij zijn er om jou verder te helpen

Ben je benieuwd wat we voor jouw carrière kunnen betekenen? Of wil je een open sollicitatie sturen? Neem dan contact met ons op.
Xelvin
Xelvin
085-1308910