Elektrotechnische installatiebedrijven (en andere bedrijven in de installatietechniek) zoeken jou!

Koeltechniek of toch elektrotechniek?

Of je nu gaat voor koeltechniek of je wilt verdiepen in de elektrotechniek. Alles kan. We zijn voornamelijk actief op de afdelingen beheer & onderhoud, projecten en modificaties. Onze collega’s zijn werkzaam in functies als:

  1. Projectleider werktuigbouw en elektrotechniek
  2. Werkvoorbereider werktuigbouw en elektrotechniek
  3. Management rollen
  4. Tekenaar W en E
  5. Engineer
  6. Calculator
  7. Contractbeheerder
  8. Servicetechnicus

Betekenisvol in jouw toekomstige carrière

Wij willen graag het verschil maken voor jou en voor onze partners in de installatietechniek. Dit doen we door ons te verdiepen in de persoon achter het CV en niet alleen te kijken naar opleiding en ervaring, maar vooral wat de mogelijkheden in de toekomst zijn. We verdiepen ons in de cultuur, de organisatie en de visie van onze partner in de installatietechniek. Zo kunnen we voor jou betekenisvol zijn in jouw toekomstige carrière.

Innovatie en duurzaamheid

Wij geloven dat innovatie en duurzaamheid in de techniek de toekomst hebben. Onze consultants zijn intrinsiek gemotiveerd om hier hun steentje aan bij te dragen. Dit doen wij door bewustwording te creëren bij kandidaten, bij opdrachtgevers én bij de volgende generatie. Door presentaties en trainingen te verzorgen op zowel middelbaar als vervolgonderwijs willen wij jongeren enthousiast maken voor techniek en de installatiebranche.

Vacatures

Aan de slag binnen de installatietechniek!

Eigenzinnig

Eigenzinnige en authentieke karakters in het team van Xelvin. Eigenzinnige technici, die bevlogen zijn en weten wat ze willen en daar ook voor gaan. Eigenzinnige partners in de installatietechniek, die originele en duurzame oplossingen bedenken. Eigenzinnig, omdat authenticiteit volgens ons de grootste kracht is en resulteert in de beste match.

Hecht

Hecht is ons team met elkaar, met jou als onze technische collega en met onze partners in de installatietechniek, die we dagelijks mogen helpen in de zoektocht naar de nieuwe collega.

Toekomst

Toekomst en perspectief is waar het bij ons om draait. We willen meedenken in jouw nieuwe baan, jouw ontwikkelingsmogelijkheden en je daarbij ondersteunen om je doelen te bepalen en te halen

Energie

Dagelijks zijn we met volle overgave en energie bezig om onze technici en onze partners in de installatietechniek met elkaar te verbinden en zo de beste match te realiseren. Energie uit zich tevens in de markt waarin we ons bevinden waarbij duurzaamheid en energiezuinig dagelijkse kost is.

Betekenis

Betekenis staat voor ons voor het verschil kunnen maken voor jou en voor onze partners in de installatietechniek. Dit doen we door ons te verdiepen in de persoon achter het CV en niet alleen te kijken naar opleiding en ervaring, maar vooral wat de mogelijkheden in de toekomst zijn. We verdiepen ons in de cultuur, de organisatie en de visie van onze partner in de installatietechniek. Zo kunnen we voor jou betekenisvol zijn in jouw toekomstige carrière.

Lees onze nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen

Wij zijn er om jou verder te helpen

Ben je benieuwd wat we voor jouw carrière kunnen betekenen? Of wil je een open sollicitatie sturen? Neem dan contact met ons op.
Xelvin
Xelvin
085-1308910