Workfox


IMG_1054

Samuel Baretta werkt als Maintenance Engineer bij Workfox in Hoofddorp. Hier is hij verantwoordelijk voor het bijhouden en modificeren van onderhoudsplannen voor verplaatsbare accommodatie- en werkplatformen.

Deze platformen worden gehuurd door grote oliemaatschappijen voor onderhoudswerkzaamheden aan hun gasproductie-platformen. “ Ik wist sinds mijn stage bij een bekende internationale baggeraar dat ik wou werken bij een technical department en dan het liefst in de offshore industrie”, aldus een enthousiaste Samuel.

Samuel heeft halverwege 2013 zijn HBO Scheepsbouwkunde afgerond. Na zijn afstudeerstage bij Damen was hij opzoek naar een passende startersfunctie in deze industrie.

Tijdens het eerste contact met Xelvin werd al snel duidelijk wat daarin voor hem betekend kon worden. Ook na zijn eerste sollicitatiegesprek bij Xelvin was hij blij verast met de feedback op zijn gesprek. “ Werken via Xelvin bevalt goed, hij heeft het idee dat hij altijd met vragen terecht kan bij zijn contactpersoon”

Op dit moment is hij verantwoordelijk voor het opschonen van het onderhoudsplan en moet hij de werkorders bijhouden. Onder meer het bezoeken van de offshore locaties maakt het werk erg leuk. “Deze baan heeft een steile leercurve, daardoor kom ik veel dingen tegen die ik nog niet weet “ . Het helpt mee dat hij werkt op een leuke, jonge afdeling waar hij met iedereen makkelijk kan communiceren.

 


« Naar het overzicht van cases