Angela Timmer

Brand Manager
in Management
+31 (0)6 30 67 41 53
Ook bij Xelvin gaan we voor de winst. En als we dan toch een keer verliezen, dan moeten we dat onder het genot van een biertje maar eens bespreken.'

Het bouwen (en onderhouden) van een sterke merkcultuur. Daar word ik als brandmanager en marketing- en communicatiespecialist enthousiast van. Het verbinden van mensen en merken is voor mij de manier om een organisatie succesvol te laten zijn. Daar krijg ik een flinke dosis energie van. Ik ben er namelijk van overtuigd dat mens-gedreven merken worden gedreven door merk-gedreven mensen. En op dat gebied wil ik, Angela Timmer, graag van toegevoegde waarde zijn.

Waar bestaat mijn persoonlijke ‘merk’ Angela Timmer uit? Mijn hometown is Putten. Geboren en getogen. Lekker in het midden van het land en daar wonen we nog steeds met veel plezier. ‘We’ is samen met mijn man John en ons zoontje Mees. Ik ben sportliefhebber in hart en nieren; van fanatiek supporten thuis op de bank tot zelf strijden op het (voetbal-)veld.

Dat zorgt er overigens nog wel eens voor dat ik werkgerelateerde zaken graag vergelijk met een voetbalwedstrijd. Ook bij Xelvin gaan we voor de winst. En als we dan toch een keer verliezen, dan moeten we dat onder het genot van een biertje maar eens bespreken. En daarna met een glimlach weer door!

Een keer sparren over mijn mooie vakgebied? Een verse thee of een cappuccino sla ik niet snel over.