Bas Blanken

Managing Consultant
in Hoogeveen
+31 (0)6 13 59 02 41
Het opbouwen van een diepgaande relatie vind ik belangrijk. Ik wil niet enkel een leverancier zijn, maar een partner. "

Bas is 27 jaar en woont in Hoogeveen. Sinds kort is hij de trotse eigenaar van een mooie jaren 30 woning. Hij woont op fietsafstand van ons kantoor, maar je zal hem niet gauw op de fiets naar zijn werk zien gaan. Hij gebruikt zijn energie liever voor wat anders. Bas is in zijn vrije tijd vier avonden in de week te vinden op het voetbalveld. Hij zorgt er als keeper voor dat de ballen buiten het doel blijven. Hij heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, want er is niks wat wijkt voor een voetbalwedstrijd. We kunnen hem zelfs niet overhalen met een bedrijfsfeest van Xelvin. Naast voetbal kan hij zich ook wel eens verliezen in een goede serie op Netflix.

In 2016 heeft Bas zijn studie commerciële economie afgerond. Na een jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling, hebben we Bas mogen verwelkomen bij Xelvin. De nuchterheid bij Xelvin sprak hem direct aan. De open sfeer en de ruimte voor eigen ontwikkeling vindt Bas top. ‘Hoe je het doet zie je maar, als je de resultaten maar haalt.’

Die resultaten haalt Bas zeker. Zijn geheim? Hij zorgt ervoor dat hij zijn klanten en kandidaten door en door kent. Het opbouwen van een diepgaande relatie, is waar Bas energie van krijgt. ‘Ik wil niet enkel een leverancier zijn, maar een partner’. Bij een sollicitatiegesprek zal Bas doorvragen. Hij wil erachter komen wat iemand triggert en waarom. Als deze vragen beantwoord zijn, zal hij er alles aan doen om de juiste match te maken.