“Mensen helpen hun ambities te verwezenlijken en hun dromen na te jagen: dat vind ik het allermooiste om te doen."

Een echte levensgenieter: de perfecte omschrijving van onze Beau. Niets is haar te gek. Zo houdt ze ervan om te reizen en kan ze enorm genieten van een lekker etentje. Na haar studie HRM aan de Avans Hogeschool in Den Bosch stond Beau te popelen om te beginnen in de arbeidsbemiddeling. Waarom? “Ik ben graag in contact met mensen. Ik vind het fantastisch om internationale kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging aan een baan te helpen. De blijdschap die je terugkrijgt geeft enorm veel energie.”

Beau is woonachtig in Nederweert, waar zij samen met haar vriend haar eerste huis heeft gekocht. Hier is zij maar al te druk mee. “Het is een echt klushuis, dus we zijn al een aantal weken aan het verbouwen. Langzaam maar zeker begint het ergens op te lijken.” Naast de verbouwing heeft Beau nog een activiteit wat veel aandacht krijgt. Zo is Beau een fanatieke handbalster in de eerste divisie. “Ik train drie keer in de week en in het weekend zijn we ook nog eens één hele dag op pad voor wedstrijden.”

Beau omschrijft zichzelf als een echt mensenmens. Een baan in de arbeidsbemiddeling is dan ook op haar haar lijf geschreven. Ze vindt het fijn om onder de mensen te zijn. Zowel zakelijk als privé. “Het geeft voldoening om kandidaten die op zoek zijn naar een baan van A tot Z te begeleiden zodat ze een goede toekomst tegemoet gaan. Mensen helpen hun ambities te verwezenlijken en hun dromen na te jagen: dat vind ik het allermooiste om te doen.”

De meest recente vacatures van Beau Engbersen