Bram van der Schaft

Bram van der Schaft

Managing Consultant +31 (0)6 51 31 24 39
b.vanderschaft@xelvin.nl
“De vreugde van de kandidaten bij een nieuwe baan is simpelweg het mooiste wat er is."

Creatief, enthousiast en een tikkeltje eigenwijs: drie woorden die onze 26-jarige Bram perfect omschrijven. Geboren in Maasbommel maar op jonge leeftijd verhuisd naar Joure. Hier woont hij nog steeds met veel plezier samen met zijn vriendin en zoontje. Binnen onze vestiging in Groningen is hij actief in de rol als Managing Consultant. Naast het werken staat Bram graag achter de barbecue. Gerookte vis of een lekker stukje vlees? Dat hoef je tegen Bram geen twee keer te zeggen. “In de tuin heb ik zelf een overkapping gebouwd waarin ik verschillende barbecues heb staan. Vooral in de zomer vind ik het heerlijk om buiten bezig te zijn met het bereiden van lekker eten. Daarnaast is hij niet vies van sportieve activiteiten. Samen met zijn broer en beste vriend doet hij aan motorcross.

Op redelijk jonge leeftijd is Bram begonnen met werken. In zijn loopbaan heeft hij dan ook meerdere functies bekleed. “In mijn tussenjaar startte ik als accountmanager bij een commercieel bedrijf. Hier maakte ik kennis met de commercie en besloot ik op zoek te gaan naar een opleiding die daarop aansloot.” In het tweede jaar van zijn studie richtte Bram tijdens zijn stage samen met zijn stagebegeleider een bedrijf op waar hij zich volledig op focuste. Hierdoor rondde hij vroegtijdig zijn studie af. Samen verkochten ze producten en diensten voor andere bedrijven die daar geen personeel voor hadden. Ook ging hij aan de slag als operator in een productieomgeving. “Op een gegeven moment was ik toch toe aan iets anders. Ik verkocht het bedrijf en zette mijn profiel open op LinkedIn.” Al snel kwam hij in contact met Xelvin en er ontstond direct een goede klik.

De keuze om bij Xelvin te werken bevalt Bram goed. “Er heerst een familiaire sfeer. Al mijn collega’s zijn behulpzaam en we doen veel leuke dingen samen. Hard werken, maar ook hard genieten. Ik denk dat dit de perfecte balans is om het beste resultaat te creëren.” En wat hij het leukst aan de arbeidsbemiddeling vindt? “Alles! De vreugde van de kandidaten bij een nieuwe baan is simpelweg het mooiste wat er is.”