Darwyn Ricardo

Managing Consultant +31 (0)6 57 96 16 12
d.ricardo@xelvin.nl
“Alle collega’s gaan voor het beste resultaat en daar komen we alleen door onze klanten en kandidaten goed te begrijpen. Alle wensen, behoeftes en ambities op elkaar afstemmen is wat hiervoor nodig is. Dát voert binnen Xelvin de boventoon wat het werken hier ontzettend fijn maakt."

Dedicated. Beschrijf je Darwyn in 1 woord, dan is dit wat er in je opkomt. Op privé gebied, maar ook op zakelijk gebied valt dit gelijk op. Darwyn is geboren in Den Haag, maar woont zijn hele leven al in het Noorden van het land. Wat hij ook (bijna) zijn hele leven heeft gedaan, is voetballen. Op vierjarige leeftijd is hij begonnen bij Achilles 1894 in Assen, hier voetbalt hij vandaag de dag nog steeds. Tot de senioren op hoog amateurniveau en zelfs nog even bij FC Groningen en nu het bierteam van de club.

“Ik heb tegenwoordig het fitnessen opgepakt.” Naast het sporten kan hij tijd met vrienden en familie erg waarderen. Een vriend omschrijft Darwyn als iemand die sociaal, betrouwbaar en professioneel is. “Maar alles met een vleugje humor. Mensen luchten graag hun hart bij hem. Hij heeft een onwijze gunfactor.”

En die gunfactor zorgt ervoor dat Darwyn succesvol is in zijn loopbaan. Mede doordat hij altijd zijn focus heeft op het opbouwen van een duurzame relatie. “Dat vind ik simpelweg belangrijk. Tijdens mijn eerste studie werkte ik in een exclusieve zaak voor sportschoenen. Daar kwamen klanten terug, omdat ze oprechte aandacht en advies kregen. Dat heeft voor mij de basis gelegd voor mijn baan als recruiter.” In 2018 startte zijn carrière in de arbeidsbemiddeling. “Het maatschappelijke aspect is voor mij van groot belang. Ik kan mensen echt helpen aan een mooie toekomst. Een leuke baan met zekerheid waardoor mensen een huis kunnen kopen bijvoorbeeld. Dat geeft mij elke dag weer veel voldoening.”

“En heb je het over voldoening krijgen van werkzoekende techneuten helpen aan een baan, dan heb je het over Xelvin. Alle collega’s gaan voor het beste resultaat en daar komen we alleen door onze klanten en kandidaten goed te begrijpen. Alle wensen, behoeftes en ambities op elkaar afstemmen is wat hiervoor nodig is. Dát voert binnen Xelvin de boventoon wat het werken hier ontzettend fijn maakt.”