Davina van Perge

Managing Consultant +31 (0)6 30 78 96 87
d.vanperge@xelvin.nl
“Samen met de kandidaat kijk ik waar de behoeftes liggen om zo een passende match te vinden."

Onze Davina is een echte regelneef: wat haar betreft blijven plannen niet op tafel liggen. Zo organiseert ze regelmatig dinertjes bij haar thuis. “Dan zorg ik ervoor dat de tafel mooi gedekt is en dat mijn gasten heerlijke gerechten voorgeschoteld krijgen. Als er iets geregeld moet worden, ben ik vaak wel degene die het oppakt.” Davina is 27 jaar en woont samen met haar vriend in Warmenhuizen. Na haar middelbare school vertrok ze naar het mooie Leeuwarden, waar zij genoot van het studentenleven en studeerde aan de Hotelschool. Deze keuze was op haar lijf geschreven, aangezien Davina jarenlang een bijbaan in de horeca heeft gehad.

Na een minor in Zuid-Afrika én een master in Amsterdam gevolgd te hebben, ging ze aan de slag bij een vastgoedkantoor. Al snel kwam ze erachter dat ze graag commercieel bezig is en zocht ze naar een nieuwe uitdaging. Deze vond ze bij Xelvin, waar zij het team in Alkmaar versterkt als Managing Consultant. Bij Xelvin kwam ze voor het eerst in aanraking met de arbeidsbemiddeling. “In het begin hield ik mijn oren en ogen goed open. Ik heb veel geleerd van mijn collega’s en de klantbezoeken.”

Inmiddels heeft Davina de smaak te pakken. “Ik vind het fantastisch om mensen aan een nieuwe baan te helpen. Samen met de kandidaat kijk ik waar de behoeftes liggen om zo een passende match te vinden.” Ook heeft ze het binnen Xelvin goed naar haar zin. “De werksfeer is heel open en fijn. Naast het zijn van collega’s staat iedereen voor elkaar klaar en heerst er oprechte interesse. Ik kijk ernaar uit mezelf de komende jaren te blijven ontwikkelen binnen deze mooie club.”

De meest recente vacatures van Davina van Perge

Technisch werkvoorbereider
Warmenhuizen
Bij het aanbreken van de dag, terwijl monteurs en externe teams druk aan het werk zijn, ben jij bezig met vooruit kijken. Op wekelijkse basis, voer je overleg met collega's van de E&A afdeling om de technische projecten te bespreken die op de horizon staan.

Bovendien onderhoud je regelmatig communicatie met de teamleiders van de Technische Dienst. Hierbij draait het met name om het plannen van periodiek onderhoud. Jij vervult niet alleen de rol van degene die zorgt dat mensen, onderdelen en gereedschap beschikbaar zijn wanneer nodig, maar je stemt tevens de benodigde stilstand van productielijnen en soms zelfs complete fabrieksdelen af met de planning. Dit vergt een grondige voorbereiding en intensief overleg met diverse afdelingen.

Binnen deze functie fungeer je als het middelpunt van het geheel en onderhoud je nauw contact met diverse belanghebbenden. Dit omvat uiteraard jouw teamleden, maar ook collega's van diverse andere bedrijfsafdelingen. Bovendien worden veel werkzaamheden uitgevoerd door externe partijen, en jij zorgt ervoor dat zij exact op de hoogte zijn van de benodigde taken en timing. Met leveranciers regel je afspraken omtrent inkoop en levering van essentiële onderdelen en gereedschappen.

Tussen al deze activiteiten zorg jij er consequent voor dat planningen worden vastgelegd, veiligheidsvoorschriften worden opgesteld en nageleefd, en dat alle documentatie op de juiste plek wordt gedocumenteerd.

Lijken je dit leuke zaken om je mee bezig te houden tijdens je werk? Dan ontvang ik graag je gegevens en ga ik voor je aan de slag!
vanaf€2750p/m