Davina van Perge

Managing Consultant
+31 (0)6 30 78 96 87
Samen met de kandidaat kijk ik waar de behoeftes liggen om zo een passende match te vinden."

Onze Davina is een echte regelneef: wat haar betreft blijven plannen niet op tafel liggen. Zo organiseert ze regelmatig dinertjes bij haar thuis. “Dan zorg ik ervoor dat de tafel mooi gedekt is en dat mijn gasten heerlijke gerechten voorgeschoteld krijgen. Als er iets geregeld moet worden, ben ik vaak wel degene die het oppakt.” Davina is 27 jaar en woont samen met haar vriend in Warmenhuizen. Na haar middelbare school vertrok ze naar het mooie Leeuwarden, waar zij genoot van het studentenleven en studeerde aan de Hotelschool. Deze keuze was op haar lijf geschreven, aangezien Davina jarenlang een bijbaan in de horeca heeft gehad.

Na een minor in Zuid-Afrika én een master in Amsterdam gevolgd te hebben, ging ze aan de slag bij een vastgoedkantoor. Al snel kwam ze erachter dat ze graag commercieel bezig is en zocht ze naar een nieuwe uitdaging. Deze vond ze bij Xelvin, waar zij het team in Alkmaar versterkt als Managing Consultant. Bij Xelvin kwam ze voor het eerst in aanraking met de arbeidsbemiddeling. “In het begin hield ik mijn oren en ogen goed open. Ik heb veel geleerd van mijn collega’s en de klantbezoeken.”

Inmiddels heeft Davina de smaak te pakken. “Ik vind het fantastisch om mensen aan een nieuwe baan te helpen. Samen met de kandidaat kijk ik waar de behoeftes liggen om zo een passende match te vinden.” Ook heeft ze het binnen Xelvin goed naar haar zin. “De werksfeer is heel open en fijn. Naast het zijn van collega’s staat iedereen voor elkaar klaar en heerst er oprechte interesse. Ik kijk ernaar uit mezelf de komende jaren te blijven ontwikkelen binnen deze mooie club.”