Dennis van de Werken

Dennis van de Werken

Managing Consultant +31 (0)6 57 87 02 49
d.vandewerken@xelvin.nl
“Vanuit een stukje hobby en interesse ben ik vaak in aanraking met de techniek. Toen ik bij Xelvin begon wist ik dan ook direct dat dit een omgeving is die perfect bij mij past."

Onze gezellige, nuchtere Dennis is 27 jaar en woonachtig in Bruchem. Stilzitten? Niks voor hem. Naast het werk is Dennis actief als bestuurslid bij GVV’63, een voetbalclub in Gameren. Hier is hij ook verantwoordelijk voor de sponsorcommissie. “Er zitten dagen bij dat ik na een dag vol vergaderingen op werk doorrijd naar de voetvalclub, waar ik verder vergader. Het is druk, maar ik vind het ontzettend leuk.” Op de zaterdagen staat hij zelf op het veld om een balletje te trappen. Daarnaast is hij altijd te porren voor een rondje hardlopen, fietsen of wandelen met zijn hond Axel.

Van kleins af aan had Dennis één doel voor ogen: het worden van politieagent. Gedurende zijn studie liep hij stage bij een uitzendbureau, waar hij voor het eerst in aanraking kwam met de arbeidsbemiddeling. Zoals Dennis zelf zegt: “Het was liefde op het eerste gezicht.” De jongensdroom van politieagent verviel en hij vervolgde zijn commerciële functie. “Ik begon met werken bij mijn oude stagebedrijf en groeide daarna door naar verschillende functies binnen verschillende bedrijven.”

Verbinding en diepgang opzoeken met kandidaten is wat hij erg belangrijk vindt. Volgens Dennis zijn dit de twee belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle relatie. En de interesse in de techniek? Dat zit er bij Dennis van kleins af aan ingegraveerd. Zijn opa beheerde een eigen autobedrijf, wat nog steeds in de familie zit. “Als een klein jochie liep ik al tussen de automonteurs en machines. Thuis ben ik ook altijd aan het klussen. Vanuit een stukje hobby en interesse ben ik dus vaak in aanraking met de techniek. Toen ik bij Xelvin begon wist ik dan ook direct dat dit een omgeving is die perfect bij mij past.” Inmiddels werkt Dennis 1,5 jaar bij Xelvin als Managing Consultant en hij heeft het tot op de dag van vandaag erg naar zijn zin. “De bedrijfscultuur, de vrijheid, de sfeer, de manier van werken… alles sluit goed aan.”