Dion Blank

Dion Blank

Managing Consultant +31 (0)6 83 89 16 04
d.blank@xelvin.nl

De meest recente vacatures van Dion Blank

Monteur Jachtbouw
Steenwijk
De afdeling Techniek installeert alle werktuigbouwkundige en installatietechnische systemen in de schepen. Hieronder valt het volledige pakket aan deckequipment en alle systemen zoals brandstof, hydrauliek, bilge, dekwash, grijs- en zwartwater, drinkwater en HVAC.

Heb jij een passie voor moderne snelle jachten, techniek en draag je graag je steentje bij aan de bouw hiervan? Dan is deze functie precies wat jij zoekt.
Voor een snel groeiende organisatie binnen de luxe jachtbouw zijn wij per direct opzoek naar een ervaren Monteur Jachtbouw.

Als Monteur Jachtbouw werk je in een team van vakkundige monteurs aan uitdagende projecten en bouw je een volledig jacht tot in de puntjes af. Tot werkzaamheden behoort onder andere:

  • Het plaatsen van technische onderdelen (bijvoorbeeld: motoren, leidingwerk, luiken, lieren, deursytemen etc.) l die je zelfstandig inmeet en voorbereid;
  • Het monteren van onderdelen aan van de hand van schema’s en/of tekeningen;
  • Het zelfstandig testen en controleren van eigen uitgevoerde werkzaamheden;
  • Genoemde werkzaamheden vinden plaats in de werkplaats en/of aan boord van de schepen.

Wat bieden wij?
Wanneer je via Xelvin aan de slag gaat zal je het eerste jaar op basis van een detacheringscontract bij de opdrachtgever aan het werk gaan, waarna je bij gebleken geschiktheid een (vast) contract verdient bij de opdrachtgever. Gedurende het jaar dat je via Xelvin werkt heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze netwerk- en kennisevenementen, faciliteren we bij jouw ontwikkeling (denk aan opleidingsbudget, persoonlijke coachingsgesprekken en het bieden van een vertrouwenspersoon).

Daarnaast ontvang je het volgende:
  • Een marktconform brutosalaris tussen de €2250,- en €3250,- per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding;
  • Vakantiedagen en overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO.
  • Werken bij een informele en gezellige organisatie in een gedreven team;
  • Je levert als Monteur Jachtbouw een belangrijke bijdrage aan een fantastisch eindproduct namelijk: een luxe jacht.
vanaf€2250p/m