Erik van der Meij

Operationeel Manager
+31 (0)6 51 74 34 78
Je bent regisseur van je eigen succes. Uiteraard draag ik daar graag een steentje aan bij! "

Sinds vorig jaar is de goedlachse Erik bij ons in dienst. Dat hij voor Xelvin Food werkt is geen toeval. Hij heeft de koksopleiding gevolgd en daarna heeft hij een tijd gewerkt als kok. Na deze periode heeft hij de studie management, economie en recht afgerond. De voedingsindustrie heeft hem altijd bezig gehouden. Na zijn studie heeft Erik ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling. Zijn focus lag ook hier op kandidaten met een achtergrond in de levensmiddelentechnologie. Kortom, een echte food-man.

Erik en zijn echtgenote wonen in Heelsum en genieten samen van hun kinderen Raf en Emma. Erik is Feyenoord-fan in hart en nieren. Zo heeft hij zijn dochter haar zakgeld verhoogd, toen zij weigerde te spelen met een klasgenoot die een Ajax-shirt aan had. In zijn vrije tijd doet hij aan Crossfit om in beweging te blijven. Daarnaast houdt hij van allerlei soorten muziek, van Beethoven tot aan Rammstein. Aankomend jaar wil hij graag het Eurovisiesongfestival bijwonen om dit evenement van zijn bucket-list te kunnen strepen. Zijn gezin is zijn leven en hij brengt graag tijd met ze door: ‘Ja alle clichés zijn waar’, aldus Erik.

Erik reist door het hele land. Van Groningen tot aan Maastricht bezoekt hij klanten in de foodindustrie. Erik vindt het belangrijk om zijn klanten goed te kennen en te weten naar wat voor een kandidaat zij op zoek zijn. Vanuit de kandidaat probeert hij de juiste match te maken. Erik gelooft er in dat je de regisseur bent van je eigen succes. Uiteraard draagt Erik daar graag een steentje aan bij. Hij is altijd op zoek naar food professionals. Mocht je geïnteresseerd zijn in een leuke job binnen de foodindustrie? Schroom niet om hem te contacten.