Erwin Keurhorst

Erwin Keurhorst

Commercieel Manager +31 (0)6 30 76 38 48
e.keurhorst@xelvin.nl
“Bij Xelvin is alles een teamprestatie en samen klaren we de klus."

Onze enthousiaste Erwin is 37 jaar en woont samen met zijn vrouw Nadine en hun twee zoontjes in het gezellige Zwolle. De slogan ‘hard werken, vraagt om hard ontspannen’,  is zeker van toepassing op Erwin. Zo ontspant hij in zijn vrije tijd graag door te sporten of een terrasje te pakken. Erwin is alweer meer dan 10 jaar werkzaam in de arbeidsbemiddeling, waarvan meer dan 6 jaar bij Xelvin!

In 2017 is hij bij Xelvin komen werken vanwege de avontuurlijke mindset en gezamenlijk onderling. En dit is nog onveranderd.

De laatste jaren heeft Erwin zich met overgave toegelegd op de markt van de Energie (transitie). Hierin trekt hij het liefst erop uit om met klanten om tafel te gaan om een oplossingen te bedenken die ons allemaal verder helpen. Maar als er kandidaten gezocht en gesproken moeten worden werkt hij uiteraard gewoon mee. “Bij Xelvin is alles een teamprestatie en samen klaren we de klus.” Samen met een sterk, bevlogen en ondernemend team wil Erwin bijdragen aan de groei van klanten, kandidaten en uiteraard van Xelvin.

“Uiteindelijk willen we allemaal succesvol worden in wat we doen”, dus dat is iedere dag weer een prachtige uitdaging voor Erwin.