Erwin Keurhorst

Commercieel Manager
+31 (0)6 30 76 38 48
Ik vind het belangrijk om te weten wat mijn medewerkers leuk vinden in hun werk. Als dat er niet is, gaan we ernaar op zoek "

Onze enthousiaste Erwin is 33 jaar en woont samen met zijn vrouw Nadine en hun zoontje Sil in het gezellige Zwolle. De slogan ‘hard werken, vraagt om hard ontspannen’,  is zeker van toepassing op Erwin. Zo ontspant hij in zijn vrije tijd graag door te sporten of een terrasje te pakken. Na de studie sportmanagement is Erwin in opleiding gegaan tot officier. Na een periode bij de marine heeft de familieman gekozen voor zijn gezin. De mariniersmentaliteit past hij echter ook nu toe in zijn werk, door met militaire precisie altijd voor het beste resultaat te gaan.

Sinds 2013 is Erwin actief in de arbeidsbemiddeling. De juiste match maken is wat Erwin zijn werk mooi maakt. Dit doet hij door zijn klant en kandidaat goed te kennen. De nuchtere Erwin had het goed naar zijn zin bij zijn vorige werkgever toen hij werd benaderd door Xelvin: ‘Ik ging het gesprek in met de gedachte: het gras is heus niet groener aan de overkant.’ Toch was hij blij verrast door de toon tijdens het gesprek: ‘Ze waren geïnteresseerd in mij en vonden het leuk wat ik deed.’ In oktober 2017 hebben we Erwin mogen verwelkomen bij de club.

Naast het feit dat Erwin hard werken belangrijk vindt, is hij oprecht geïnteresseerd in zijn medemens. Zowel de klanten als de medewerkers van Erwin. Hij voert regelmatig gesprekken met ze. ‘Ik vind het belangrijk om te weten wat mijn medewerkers leuk vinden in hun werk. Als dat er niet is, gaan we ernaar op zoek’. Weten wat je motiveert is belangrijk volgens Erwin. Zo worden successen altijd gevierd. Vaak met bier.