Eva Polman

Managing Consultant
in Gorinchem Jacht- en Scheepsbouw
+31 (0)6 10 04 16 26
Het realiseren van toekomstplannen geeft een ieder energie, dat is dan ook wat ik belangrijk acht.

Mijn naam is Eva Polman en ben sinds januari 2019 werkzaam bij Xelvin binnen de specialisatie Jacht- en Scheepsbouw in Gorinchem. Ik hou mij voornamelijk bezig met maken van de goede match tussen werkgever en werknemer, waarbij het werkgeluk (van beide kanten) centraal staat.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest binnen het onderwijs en de uitzendbranche en ben ik vooral druk geweest met het relatiebeheer en ambities van zowel klant als student/kandidaat. Het realiseren van toekomstplannen geeft een ieder energie, en dat is dan ook wat ik belangrijk acht. Binnen mijn directe familie- en vriendenkringen zijn er verschillende personen werkzaam (geweest) in de Jacht- en Scheepsbouw en ik zie het dan ook als een voorrecht om binnen deze branche te werken!

In mijn vrije tijd ben ik hoofdtrainster in de turnsport en besteed ik veel tijd aan mijn vrienden en familie. Lekker de hort op, een frisse neus halen, ontspannen met een goed boek, nieuwe mensen leren kennen en de wereld ontdekken zijn dingen die ik het liefst doe.