Ewald Demesmaeker

Ewald Demesmaeker

Managing Consultant +31 (0)6 10 04 69 44
e.demesmaeker@xelvin.nl

‘Xelvin overtreft echt alle verwachtingen die ik had. En die waren best hoog.’ Dat zijn Ewald zijn woorden tijdens de eerste werkweek bij Xelvin Jacht en Scheepsbouw. Sinds februari 2020 is het team nog een enthousiasteling rijker. En hoezo enthousiasteling? Alles wat Ewald doet, doet hij met een glimlach. Of het nu tennissen, kokkerellen, snowboarden of uitwaaien aan het strand is. Daarnaast heeft Ewald altijd zijn glimlach mee tijdens gesprekken met opdrachtgevers en kandidaten. ‘Met mensen werken maakt me simpelweg blij’.

En met mensen werken, dat kan Ewald. Hij heeft inmiddels al 13 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling. De ideale baan voor Ewald is de commercie in combinatie met het aannemen van mensen. De functie van Managing Consultant staat hem dan ook erg goed. ‘Commerciële vraagstukken oppakken en deze succesvol afronden vind ik leuk om te doen. Bovendien ben ik niet van het even snel wat verkopen. Ik wil echt een band opbouwen met mijn opdrachtgevers en kandidaten.’

Waarom hij dit graag doet bij Xelvin Jacht en Scheepsbouw? ‘Het is een geweldig bedrijf. Echt een mensenclub. Samen met fijne collega’s zijn we enorm mensgericht. Ons werk begint bij de ambities en wensen van de kandidaat.’ En de branche? Daar heeft Ewald weinig woorden voor nodig: ‘Daar kijk je gewoon je ogen uit’.

De meest recente vacatures van Ewald Demesmaeker

Technisch Planner - Superjachtbouw
Noord-Holland
Onze opdrachtgever is een prestigieuze superjachtwerf met een grenzeloze passie. Met drie ultramoderne dokhallen en een dreamteam van ruim 430 toegewijde experts, geven zij jaarlijks het leven aan twee buitengewone superjachten. Zij ademen innovatie, precisie en perfectie. Ben jij een technisch talent dat de stap wil zetten naar de wereld van superjachtbouw? Dan is dit jouw moment om te schitteren!

Wat je gaat doen:

Als Technisch Planner ben je de regisseur van ons indrukwekkende bouwproces. Jouw missie? Zorgen dat de puzzelstukjes naadloos in elkaar vallen. Je wordt de choreograaf van het werkschema van onze rockster-engineers (ongeveer 23) en vakkundige productiemedewerkers (ongeveer 10). Denk hierbij aan uren besteed aan tekenwerk en uren besteed aan electra-werkzaamheden aan boord van het jacht. De input hiervoor haal je op bij de managers van deze afdelingen. Zij werken met overzichten die inzicht geven in de hoeveelheid werk per project (lees: jacht). Door de betrokkenheid met de jachten en de uitdagingen in de ontwerp- en productiefase, leer je het bouwproces door en door kennen. Een unieke kans! Elke uitdaging heeft namelijk consequenties voor de hoeveelheid werk. Het verschil maak je door deze kennis in te zetten om het bouwproces te verbeteren. Jíj signaleert namelijk als eerste knelpunten in de capaciteitsplanning. Wil jij vervolgens écht succesvol zijn, dan zorg je ervoor dat je deze veranderingen communiceert naar de andere stakeholders. Door dit proces van evalueren en verbeteren, ontwikkel je je vanzelf als sparringpartner van de managers.

Kickstart van jouw takenpakket:

  • Uitstippelen van de resourceplanning voor de afdelingen onder jouw hoede. Een soepel verloop van de werkzaamheden is jouw handelsmerk (50% power!)
  • Detecteren van veranderingen en potentiële obstakels in de capaciteitsplanning. Schakelen en bijsturen, dat is jouw ritme (25% flair!)
  • Synchroniseren van veranderingen en mogelijke hiccups met andere afdelingen. Jij bent de verbindende schakel (25% connectivity!)
vanaf€3000p/m