Ewald Demesmaeker

Ewald Demesmaeker

Managing Consultant +31 (0)6 10 04 69 44
e.demesmaeker@xelvin.nl

‘Xelvin overtreft echt alle verwachtingen die ik had. En die waren best hoog.’ Dat zijn Ewald zijn woorden tijdens de eerste werkweek bij Xelvin Jacht en Scheepsbouw. Sinds februari 2020 is het team nog een enthousiasteling rijker. En hoezo enthousiasteling? Alles wat Ewald doet, doet hij met een glimlach. Of het nu tennissen, kokkerellen, snowboarden of uitwaaien aan het strand is. Daarnaast heeft Ewald altijd zijn glimlach mee tijdens gesprekken met opdrachtgevers en kandidaten. ‘Met mensen werken maakt me simpelweg blij’.

En met mensen werken, dat kan Ewald. Hij heeft inmiddels al 13 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling. De ideale baan voor Ewald is de commercie in combinatie met het aannemen van mensen. De functie van Managing Consultant staat hem dan ook erg goed. ‘Commerciële vraagstukken oppakken en deze succesvol afronden vind ik leuk om te doen. Bovendien ben ik niet van het even snel wat verkopen. Ik wil echt een band opbouwen met mijn opdrachtgevers en kandidaten.’

Waarom hij dit graag doet bij Xelvin Jacht en Scheepsbouw? ‘Het is een geweldig bedrijf. Echt een mensenclub. Samen met fijne collega’s zijn we enorm mensgericht. Ons werk begint bij de ambities en wensen van de kandidaat.’ En de branche? Daar heeft Ewald weinig woorden voor nodig: ‘Daar kijk je gewoon je ogen uit’.