Femke Wijgerde

Recruiter
+31 (0)6 57 97 30 04
Ik haal veel energie uit mensen en hen te adviseren over hun droombaan. Want.. een baan is niet zomaar een baan, het moet echt bij je passen!’’

Spontaan, enthousiast en kei gezellig, dat is onze Femke. Met haar vriend Chris en dochtertje Nova woont ze in Kaatsheuvel. De Efteling is dan ook bijna haar achtertuin. Een weekendje weg? Dat hoef je tegen Femke geen tweede keer te zeggen. “Ik heb een vrij druk leventje, maar dat vind ik juist erg leuk.”

Femke heeft altijd al de passie gehad om een eigen onderneming te beginnen. Daarom is ze destijds de studie detailhandel gaan doen. Totdat de arbeidsbemiddeling branche op haar pad kwam. Na ruim 9 jaar kan ze er nog steeds geen genoeg van krijgen.

Alweer 5 jaar werkt Femke bij Xelvin en nog steeds heeft ze het naar haar zin. Via haar broer (Bart Wijgerde, Managing Consultant) kwam ze bij Xelvin terecht. En nu werken ze alweer een tijdje samen op de vestiging Nieuwkuijk. In haar functie als Recruiter ligt haar focus op de bouw. Dat zit in haar bloed. “Ik trek regelmatig mijn bouwschoenen aan, doe mijn helm op en dan ga naar de bouwplaats om te kijken hoe het met mijn collega’s gaat.” Een worstenbroodje mag dan ook zeker niet ontbreken. “ik haal veel energie uit mensen en hen te adviseren over hun droombaan. Want.. een baan is niet zomaar een baan, het moet echt bij je passen!”