Frank Reinders

Managing Consultant
+31 (0)6 13 00 78 51
Het grootste compliment dat ik kan krijgen, is dat ik je mag feliciteren met je nieuwe baan. "

Frank Reinders is 38 jaar en komt uit Alkmaar. Hij woont nu samen met zijn vrouw Eliza en hun twee kinderen in Heerhugowaard. Na mbo detailhandel heeft hij de studie hbo Management, Economie en Recht afgerond. Frank koos voor een specialisatie richting HR. In zijn vrije tijd houdt hij van duursporten. Zo is hij altijd in voor een rondje wielrennen of hardlopen. Hij is gestopt met voetballen, aangezien zijn strafblad van rode en gele kaarten te lang werd. Een type Mark van Bommel zullen we maar zeggen. Buiten het voetballen om is Frank vriendelijk en benaderbaar, een contrast met zijn voetbalinstelling.

Frank heeft de eerste stappen gezet in de uitzendbranche bij een bureau in de techniek. Hier heeft hij kennis opgedaan over de technische sector. Daarna is Frank werkzaam geweest bij een bedrijf dat zich bezig hield met werving en selectie. Dat leidde hem uiteindelijk naar Xelvin, waar wij al bijna zeven jaar genieten van zijn betrokkenheid. Hij herinnert zich zijn eerste dag bij Xelvin nog goed: De zomertijd was net ingegaan en enthousiast pakte hij de klok van de muur om de tijd aan te passen. Helaas heeft de klok dit niet overleefd en viel aan diggelen, een lekkere binnenkomer!

Gezien zijn interesse in HR verdiept Frank zich tijdens gesprekken graag in de persoon tegenover hem. ‘Wie ben jij? Welke kant wil je op met je carrière? En waarom? Deze vragen lijken erg persoonlijk en dat moet ook. ‘Ik kan mijn werk pas effectief uitvoeren wanneer ik jouw wensen vertaal naar een goede match’, aldus Frank. Hij vindt het belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen met zijn gesprekspartners om zo elkaars verwachtingen goed op elkaar af te (kunnen) stemmen. ‘Het grootste compliment dat ik kan krijgen is dat ik je mag feliciteren met je nieuwe baan.’