Geert Smits

Managing Consultant
in Eindhoven
+31 (0)6 30 78 96 92
Ik vergelijk detacheren graag met voetbal. Het draait om winnen. Voor mij is winnen het maken van de perfecte match voor zowel klant als kandidaat. "

Ik ben Geert Smits, 26 jaar en woonachtig in Eindhoven. Sinds 11 mei 2020 ben ik met heel veel energie en enthousiasme gestart bij Xelvin.

Voordat ik gestart ben bij Xelvin heb ik in 2015 de MBO opleiding marketing, communicatie en evenementen afgerond in Tilburg. Een half jaartje later heb ik mijn eerste stappen gezet binnen de arbeidsbemiddeling bij een uitzendbureau. Daar heb ik drie jaar gewerkt in verschillende functies. Van Recruiter tot Account Specialist.

Als Managing Consultant bij Xelvin werk ik in een 360 graden rol waarbij ik zowel de opdrachtgevers als kandidaten adviseer en ondersteun bij het vinden van een goede match. Ik vergelijk detacheren graag met voetbal. Het draait om winnen. Voor mij is winnen het maken van de perfecte match voor zowel klant als kandidaat. Ik denk daarom graag met je mee om te kijken of we elkaar kunnen helpen. Interesse in een persoonlijk gesprek om erachter te komen of er een match is? Neem dan gerust contact met me op via 06-30789692 of g.smits@xelvin.nl.