Guy Tuncbilek

Operationeel Manager
+31 (0)6 13 00 79 41
Ik krijg er energie van om dé verbindende factor te zijn tussen mensen met passie voor techniek en opdrachtgevers die deze passie delen. "

Hi! Ik ben Guy Tuncbilek en werkzaam als Managing Consultant bij Xelvin vanuit kantoor Maastricht. Ik krijg er energie van om dé verbindende factor te zijn tussen mensen met passie voor techniek en opdrachtgevers die deze passie delen. Xelvin staat voor openheid en ambitie; twee zaken die goed bij mijzelf en mijn energieke collega’s passen.
Ik ben een groot voetballiefhebber en sta zelf dan ook minimaal drie keer per week op het voetbalveld. Daarnaast vind ik de derde helft net zo leuk, waar ik dan ook regelmatig te vinden ben met vrienden en familie.
Daarnaast geniet ik in mijn vrij tijd graag van mijn kleine gezin (partner Shauni en hond Beer). Ik hou van lekker eten en tevens zijn mijn ouders en zus steunpilaren waar ik veel waarde aan hecht.
Zin om eens te sparren over jouw ambities? En benieuwd welke aansluitende opties wij hebben? Laat het mij dan weten! Ik zorg voor een goede kop koffie en ben benieuwd naar jouw verhaal.