Henry Lap

Managing Consultant
in Drachten
+31 (0)6 13 50 24 98
Het gewenste resultaat kan alleen worden behaald door de verdieping te zoeken in beide partijen "

Mijn naam is Henry Lap en werk als Managing Consultant bij Xelvin op kantoor Drachten.

Tijdens mijn opleiding small business & retailmanagement ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de arbeidsbemiddeling in de vorm van een stage. Na het afronden van deze opleiding en stage heb ik een vervolg gegeven aan het werken binnen deze branche. Sinds januari 2018 ben ik actief bij Xelvin en ik heb gekozen voor deze organisatie vanwege de persoonlijke benadering en de sfeer die er heerst op de Xelvin-kantoren: informeel en professioneel.

Ik ben een geboren en getogen Fries en woon momenteel in de stad Groningen. Mijn grote hobby is sport in zowel actieve als passieve zin: voetbal, fitness en hardlopen zijn sporten die ik beoefen. Daarnaast volg ik de verrichtingen van Atlético Madrid op de voet en breng een paar keer per jaar een bezoek aan deze fantastische club.

In mijn huidige functie vind ik het een leuke uitdaging om de juiste match tussen ondernemende technici en organisaties te creëren. Dit doe ik door mij echt te verdiepen in beide partijen. Alleen hierdoor kan het gewenste resultaat worden behaald.