Hiddo Kooistra

Operationeel Manager
in Amsterdam
+31 (0)6 83 00 41 31
Ik geloof erg in de kernwaarden van Xelvin en dat is ook hetgeen wat mij elke dag weer enthousiast naar mijn werk doet gaan. "

Al zeven jaar genieten wij van de kennis en kunde van Hiddo Kooistra. De geboren en getogen Fries. Na een studie bedrijfskunde in Groningen en een eerste baan in het Noorden van het land, is hij terechtgekomen in Haarlem. Hij woont samen met zijn echtgenote en hun drie kinderen. In zijn vrije tijd doet hij graag aan squashen of hardlopen. Bovendien is Hiddo een rasechte muziekliefhebber. Ja, wij hebben een eigen muziekgoeroe bij Xelvin. Hij weet de meest gekke feiten over alles rondom muziek en bezoekt zo’n tien concerten per jaar.

Al tijdens zijn stage in Groningen heeft Hiddo de eerste stappen gezet binnen het recruitment vak.
In 2010 maakte hij een uitstap naar de online hotelbranche. Dit duurde niet lang, want in 2012 miste hij het persoonlijke contact van de arbeidsbemiddeling. Het moment om Hiddo te verwelkomen bij Xelvin: ‘Ik geloof erg in de kernwaarden van Xelvin en dat is ook hetgeen wat mij elke dag weer enthousiast naar mijn werk doet gaan.’

Het ondernemende karakter van Xelvin past goed bij Hiddo. Bij alle beslissingen die wij nemen staan onze relaties centraal. Goed luisteren naar wat onze relatie wil is onwijs belangrijk. Het gaat om het beeld opsporen bij de ander. Het zit hem in de vraag achter de vraag. ‘Ik neem graag de tijd om te luisteren met als doel elkaar te begrijpen. Ons werk is kortgezegd het managen van verwachtingen’, aldus Hiddo.