Hielke Dik

Managing Consultant
in Groningen Installatietechniek
+31 (0)6 30 05 58 70
De cultuur en werkwijze van Xelvin Installatietechniek passen perfect bij mij als persoon: ‘eigenzinnig, hecht en doelgericht"

Hallo! Ik ben Hielke Dik, woonachtig in het mooie Groningen en in mei 2018 begonnen bij Xelvin Installatietechniek. Binnen de arbeidsbemiddeling heb ik meerdere jaren ervaring, zowel op operationeel als leidinggevend niveau.

Door mijn enthousiaste en vrolijke benadering richting anderen maak ik snel contact met zowel individuen als met groepen. In mijn functie draagt bovenstaande bij aan het inventariseren van de klantvraag, om vervolgens een passende oplossing of advies te kunnen bieden. Open en eerlijke communicatie en het nakomen van gemaakte afspraken zijn voor mij belangrijke aspecten in dit proces.

De cultuur en werkwijze van Xelvin Installatietechniek passen perfect bij mij als persoon: ‘eigenzinnig, hecht en doelgericht’. Met veel plezier en focus samen met het team resultaat halen, daar krijg ik elke dag weer energie van. Daarnaast de vrijheid in het werk en het uitbouwen van de specialisatie installatietechniek spreekt me erg aan.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en daarnaast bezoek ik regelmatig de sportschool, waar (kick)boksen een van mijn bezigheden is. Daarnaast speel ik darts in competitieverband en ben ik een Formule 1 en voetbal liefhebber.