Iris Huisman

HR adviseur
+31 (0)6 30 76 39 99
“Als ik iets wil dan ga ik het ook doen. Het is mijn leven, het vliegt voorbij.”

Onze Iris is inmiddels vier maanden in dienst bij Xelvin als HR-adviseur. Sinds een jaar is ze verhuisd naar Apeldoorn, waar zij haar eigen huis heeft gekocht. “Hier krijg ik veel energie van. Ik houd van interieur, kleuren bepalen en alles wat hierbij komt kijken. Ook ben ik druk in de weer met mijn eigen moestuintje.” Verder is Iris een écht familiemens. Zo heeft zij twee kleine nichtjes met wie zij veel tijd doorbrengt en houdt ze ervan om te wandelen met de hond van haar ouders.

Dat Iris van avontuur houdt is niet te missen. Gedurende haar tijd op de Hotelschool in Breda liep zij haar eerste stage in een vijfsterrenhotel in Kuala Lumpur. Hierna is het balletje gaan rollen en kreeg Iris de smaak te pakken. Zo heeft de avonturier onder andere in Londen én Abu Dhabi gewoond, cool! Of ze dat spannend vond? “Nee, niet echt. Als ik iets wil dan ga ik het ook doen. Het is mijn leven en het vliegt voorbij!”

Daadkrachtig. Dat is hoe Iris zichzelf omschrijft. “Als ik ergens aan begin, maak ik het altijd af.” Ze houdt van doorpakken en laat zaken niet op zijn beloop. Zet Iris maar op een project waar geen tempo in komt en we zijn ervan verzekerd dat er iets moois uitrolt. Iris heeft het bij Xelvin goed naar haar zin. “Ik vind het echt belangrijk dat ik ergens helemaal mezelf kan zijn. Dat is bij Xelvin zeker het geval. Tijdens de lunchpauze voeren we de leukste gesprekken en leer ik iedereen goed kennen. Ook is er is binnen Xelvin genoeg ruimte om zelf zaken op te pakken en projecten te draaien. Dat waardeer ik heel erg.”