Janine van Essen

HR adviseur
in Management
+31 (0)6 13 78 24 33
De afwisseling, de uitdaging, de ambities van Xelvin en daardoor de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal het feit dat we binnen Xelvin gezamenlijk werken aan organisatie- en persoonlijke doelen, daardoor ga ik met plezier naar mijn werk! "

Ik ben Janine Duin en werk sinds 2010 met veel plezier bij Xelvin. Na de HBO-opleiding Personeel & Arbeid en met een PDL- en VPS-diploma op zak, ben ik binnen de backoffice begonnen op de salarisadministratie en inmiddels werkzaam in de rol van HR-adviseur.

Een veelzijdige, uitdagende functie waarbij ik vanuit HR-perspectief probeer organisatie-doelstellingen en mensen zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen, zodat we samen op een leuke manier gave successen kunnen behalen. Een greep uit de onderwerpen waar ik dagelijks mee te maken heb: het optimaal inzetten en sterker maken van onze interne collega’s, Xelvin als lerende organisatie, het in kaart brengen van de geldende kaders (van bijvoorbeeld wet- en regelgeving) en de gehele employee-journey van onze interne collega’s.

De afwisseling, de uitdaging, de ambities van Xelvin en daardoor de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal het feit dat we binnen Xelvin gezamenlijk werken aan organisatie- en persoonlijke doelen, daardoor ga ik met plezier naar mijn werk! Mijn eigen verhaal binnen Xelvin is een mooi voorbeeld van de kansen die er binnen de organisatie liggen om jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen en daarmee bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen.

Naast mijn werk reis ik graag, dichtbij of ver weg. Er is in mijn ogen altijd een reden om er op uit te trekken. Op zoek naar andere culturen, andere gewoonten of gewoon het bezichtigen van een mooie stad. Daarnaast hou ik van gezelligheid, heerlijk eten buiten de deur of lekker wat drinken met familie en vrienden. Om dat te compenseren, ben ik ook regelmatig te vinden in de sportschool.