Jeroen Beikes

Operationeel Manager
+31 (0)6 51 31 76 74
Onze ambitie is om Xelvin Installatietechniek (XIT) uit te laten groeien tot een landelijk technisch detacheringsbureau (specialist) binnen de installatietechniek. "

Mijn naam is Jeroen Beikes en ik ben sinds 2009 werkzaam bij Xelvin. In 2018 ben ik als medeoprichter / operationeel manager gestart met de special Xelvin Installatietechniek. Binnen mijn functie ben ik verantwoordelijk voor het commerciële resultaat en de persoonlijke ontwikkeling van mijn collega`s die werkzaam zijn op de vestigingen Groningen en Apeldoorn. Onze ambitie is om Xelvin Installatietechniek (XIT) uit te laten groeien tot een landelijk technisch detacheringsbureau (specialist) binnen de installatietechniek. Ik hecht veel waarde aan ondernemerschap, vrijheid, werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en ben daarnaast resultaatgericht en een teamspeler.

In mijn privétijd onderneem ik graag leuke activiteiten met mijn vrouw en zoontje. We gaan graag op skivakantie en in de zomer vieren we meestal onze vakantie in Italië. Op zaterdags ben ik leider van het JO11-1 voetbalelftal waarin onze zoon speelt en op zondags voetbal ik zelf in een vriendenelftal. Daarnaast volg ik intensief vele andere sporten waaronder Formule 1, MotoGP, schaatsen en darten.