“Ik krijg er energie van om iets voor mensen te kunnen betekenen."

Sociaal, enthousiast en sportief. Drie woorden die onze Jolien omschrijven. In haar vrije tijd is ze graag op het hockeyveld. Ze is een gezellige fanatiekeling. “Ik vind het belangrijk om in een gezellig team te zitten met een winnaarsmentaliteit.” De bijnaam sportfanaat is bij Jolien dan ook zeker op zijn plaats. Naast haar liefde voor hockey is ze regelmatig in de sportschool te vinden. En om niet te vergeten heeft de sport ‘padel’ ook haar interesse gewekt.

Vanuit het mooie Sneek is ze naar Groningen verhuisd om daar van het studentenleven te genieten. Fysiotherapie, Pabo en HRM; Jolien heeft een brede interesse. Maar haar hart ligt toch echt bij ‘Human’ Resource Management. “Ik krijg er energie van om iets voor mensen te kunnen betekenen.”

Op 1 april (en nee dat is geen grapje) is ze gestart op de vestiging Groningen als Recruitment Consultant. Binnen haar functie vindt ze het leuk om contact te hebben met mensen en dat ze iets voor hen kan betekenen. “Mijn gevoel bij Xelvin was meteen goed. Ik vind het belangrijk om leuke collega’s om me heen te hebben. Bij Xelvin zijn ze toegankelijk en behulpzaam, dat vind ik prettig.” Ook hecht ze veel waarde aan een teamsfeer. “Je moet hard kunnen werken, maar ook leuke dingen kunnen doen met elkaar.”

The most recent job listings from Jolien Kielman