Kim Middendorp

Field Manager
in Hoogeveen
+31 (0)6 30 78 96 87
Onze medewerkers zijn voor ons heel belangrijk en maken echt deel uit van de organisatie. "

Met mensen werken en de ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’- mentaliteit van de technische sector. Het zijn voor Kim dé ingrediënten voor een ideale baan. De kers(en) op de taart. En laat die taart maar aan Kim over. In haar vrije tijd verandert de keuken regelmatig in de studio van heel Holland bakt. En die studio is haar niet geheel onbekend. Ze is maar liefst twee maar op televisie geweest met haar baksels. Daarnaast rijdt ze graag paard. Ze zijn een goed duo samen. Een echte match. Ze hebben zelfs de zelfde haarkleur.

Kim heeft een achtergrond in toerisme en vrijetijdsmanagement. Het reizen doet ze nog steeds graag, maar qua werkveld heeft ze gekozen voor de nuchtere wereld van de technische sector. “Het contact met technici is meestal heel laagdrempelig. Iedereen is gelijk je voelt de saamhorigheid. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor plezier. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg is meer regel dan uitzondering binnen de technische sector.” Kim heeft meerdere jaren ervaring als Consultant binnen de technische arbeidsmiddeling, maar heeft nu bewust gekozen voor de rol van Field Manager.

“Het geeft me een goed gevoel om mensen te helpen bij hun ontwikkeling. Een echte bijdrage leveren aan de groei van iemand en daarin faciliteren door middel van trainingen en opleidingen. En dat bij Xelvin. Ook dat is een bewuste keuze. Onze medewerkers zijn voor ons heel belangrijk en maken echt deel uit van de organisatie. We hebben allemaal verschillende taken, maar ik zorg ervoor dat het voelt als één team.”