Kimberley Kales

Kimberley Kales

Managing Consultant +31 (0)6 10 03 61 77
k.kales@xelvin.nl
“Ik vind het echt geweldig om bij technische bedrijven binnen te lopen en een kijkje achter de schermen te mogen nemen, maar vooral kijk ik naar de mensen die er werken en welke sfeer er hangt."

Onze Kimberley is een echte verbinder. Met haar gevoel voor humor weet ze mensen op hun gemak te stellen. Ze is woonachtig in Heerhugowaard, samen met haar man en twee kinderen van 4 en 6. Sport en gezelligheid vindt ze belangrijk in het leven en ze gaat er graag op uit. Thuis, stilzitten is niet iets wat Kimberley snel zal doen. Elke dag probeer ik optimaal te genieten en te ontdekken. “Maar natuurlijk zijn mijn twee kids mijn grootste drijfveer, uit hun haal ik elke dag nieuwe energie en wil ik continu de beste versie van mezelf zijn.”

Na haar studie Media Marketing and Publishing aan de hogeschool van Amsterdam, ging ze aan de slag als Product Marketeer. Al snel kwam ze erachter dat ze graag commercieel bezig is, maar dat er iets miste in haar werk. Ze miste het werken met mensen. Niet veel later kwam ze in de arbeidsbemiddeling terecht. “Ik vind het echt geweldig om bij technische bedrijven binnen te lopen en een kijkje achter de schermen te mogen nemen, maar vooral kijk ik naar de mensen die er werken en welke sfeer er hangt.” In haar werk probeert ze de kandidaat te matchen op de bedrijfscultuur en niet zozeer op het CV.

De technische wereld spreekt haar erg aan, de techniek is zo breed en continu in ontwikkeling. “Ik vroeg me vaak af hoe bepaalde dingen gemaakt werden, hoe sommige zaken mogelijk waren en nu kan ik dit gewoon in het echt zien.” In haar werk onderscheidt ze zich door mensen aan haar te binden, op hun gemak te stellen en door te luisteren naar hun behoeften. Haar kracht is dan ook: eerlijke en open communicatie. Kimberley vindt het fijn dat Xelvin de mogelijkheid biedt om nieuwe dingen te proberen. “Bij Xelvin krijg je de mogelijkheid om creatief te zijn en op je eigen manier je werk in te richten. Uiteindelijk ben jij zelf verantwoordelijk voor je eigen succes!.”