Lieke Diepstraten

Managing Consultant
+31 (0)6 10 76 71 58
Dat de klant blij is met de medewerker en de medewerker blij is met de functie. Na al die jaren haal ik hier nog steeds erg veel geluk uit."

In 2018 studeerde Lieke af bij Xelvin aan de deeltijdopleiding HRM aan de Avans Hogeschool. Inmiddels mogen wij al vijf jaar genieten van Lieke haar enthousiasme binnen het team in Eindhoven. Hier is zij geboren en getogen. Samen met haar man Daan, dochtertje Loïs en hond Frits verhuist ze binnenkort naar een dorp iets buiten de stad, genaamd Eersel. Lieke gaat graag de hort op met haar gezin en is graag omringt door familie en vrienden. We kunnen haar wel omschrijven als een echte bezige bij. “Ieder weekend proberen we wel iets leuks te plannen met het gezin. We zijn graag onder de mensen. Gezelligheid staat op nummer één.”

De keuze voor Xelvin als werkgever komt dan ook niet uit de lucht vallen. “Er heerst hier écht een familiecultuur.  Ik heb een fantastisch team en iedereen staat voor elkaar klaar. We kennen elkaar goed en de sfeer is fijn. Dat is voor mij het allerbelangrijkste.”

De perfecte match vinden. Dat is wat Lieke het mooiste vindt aan het vak. “Dus dat de klant blij is met de nieuwe medewerker en de nieuwe medewerker blij is met de functie. Met name bij internationale kandidaten vind ik dit mooi om te zien. Ze nemen de grote onbekende stap om in Nederland een nieuw leven op te bouwen, wat best spannend kan zijn. Ze hierbij helpen en wegwijs maken vind ik fantastisch. Na al die jaren haal ik hier nog steeds erg veel geluk uit.”