Lisa Goelema

Field Manager
in Emmeloord Jacht- en Scheepsbouw
+31 (0)6 13 32 33 59
De jacht- en scheepsbouw spreekt me bijzonder aan omdat we hier als land in uitblinken. Het is dan ook belangrijk om ondernemende, enthousiaste technici in deze prachtige branche te bemiddelen en te behouden. "

Mijn naam is Lisa Goelema en sinds mei 2018 ben ik werkzaam als Field Manager bij Xelvin Jacht & Scheepsbouw vanuit kantoor Emmeloord.

De afgelopen jaren heb ik ervaring op mogen doen binnen het HR vak. Met name op het gebied van relatiebeheer, coaching en loopbaanbegeleiding. Ik ben iemand die graag de samenwerking op zoekt en anderen verder helpt. Zowel op persoonlijk gebied, werkgebied of bij een volgende stap. De jacht- en scheepsbouw spreekt me bijzonder aan omdat we hier als land in uitblinken. Het is dan ook belangrijk om ondernemende, enthousiasme technici in deze prachtige branche te bemiddelen en te behouden.

Zelf woon ik in het mooie Drenthe, waar ik mijn vrije tijd graag door breng met familie en vrienden. In de wintermaanden kun je me ook regelmatig vinden in Oostenrijk, waar ik me ontzettend thuis voel op de piste.

Mocht je eens willen kennismaken om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen, dan nodig ik je van harte uit voor een kop koffie!